Aktywne Wpisy
PanMaglev +443
Nie wyobrażam sobie mieć 13 lat i szeptać jakiemuś chłopu w kiosku, że bardzo przepraszam, ale waliłem konia.
Kto to wymyślił i jak to się stało, że jest to akceptowane.
Kto to wymyślił i jak to się stało, że jest to akceptowane.
Polejmnie +605
Niewidomy i niepełnosprawny chłopak chorujący na porażenie mózgowe, mający problem z kontrolowaniem rąk niechcący dotyka w autobusie kobietę jak się później okazało pracującą w policji, a funkcjonariusze 2 dni później zabierają go o 6:00 rano na komisariat i stawiają zarzut doprowadzenia kobiety do innej czynności seksualnej?!
Tylko dwa dni zajęła policji identyfikacja osoby niepełnosprawnej i zabranie jej o 6:00 rano na komendę. Chciałbym żeby w każdym przypadku policja tak sprawnie działała, nie
Tylko dwa dni zajęła policji identyfikacja osoby niepełnosprawnej i zabranie jej o 6:00 rano na komendę. Chciałbym żeby w każdym przypadku policja tak sprawnie działała, nie
No co tam Mireczki kochane bo u mnie nie wiem co się dzieje. Paczka idzie z ibuygou przy pomocy EU Packet (teoretycznie paczka przepakowana w Austrii i wysłana do mnie). Oczywiście trafiło do kochanego WER Zabrze i nic by w tym nie było dziwnego gdyby nie ta podwójna kontrola celna. To jakaś nowa usługa "jak przeszło przez kontrolę to damy jeszcze raz bo lubimy twoje pieniądze" czy nie ma co sobie tym zawracać głowy?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora