Wpis z mikrobloga

Mam Convoy S2+ i ładowarkę, ale leży od dłuższego czasu, bo baterii brak. Co kupić? Polećcie coś najlepiej z banggooda bo i tak będzie mi szło zamówienie priority (może z tego samego magazynu będzie) lub ewentualnie gearbest i inne. Nie chciałbym wydać za dużo, bo i tak do niczego mi ta latarka w sumie nie potrzebna.. ale w promocjach zwykle widzę 18650 w zestawach po 4. Potrzebuję jedną czy dwie tak swoją drogą?
#banggood #gearbest #promocje #aliexpress
  • 11
@Setral: sprawdziłem na bg jakieś Samsungi i niestety i tak idą z innego magazynu, więc może faktycznie lepiej w kraju. Są jakieś konkretne przesłanki ku temu? Majfrendy kitują czy kontrole nie przepuszczają?

@edit ceny faktycznie znacznie lepsze o.0
@SSDH: Z Banggood lub Gearbest będą oryginalne, natomiast na Aliexpress zwykle nie ma pewności co do oryginalności (dużo podróbek). W Polsce ceny są lepsze lub porównywalne.
@SSDH Zwykle jak kupujesz ogniwa to i tak muszą spakowac oddzielnie i odpowiednio oznaczyć, mam chyba jakiś kod znizkowy na bto.pl ,są tam miedzy innymi akumulatory, jak byś chciał to się odezwij na priv to wyśle jak wrócę do domu.
@SSDH: Ja kupowałem 3lata temu z forum światełka od gościa który ma z rozbiórek baterii w laptopach. Cena 6-8zł zależne od pojemności , kupiłem 5 sztuk 1,5-2 godzin świecenia non-stop na mid. Lepsze będą niż te chińczyki z piachem w środku. Działają do dziś a te z ali to pewnie dawno bym wyrzucił.