Aktywne Wpisy
Mrbimbek +1338
Dwa lata temu pomagałem uchodźcom z Ukrainy którzy z jedną walizką uciekali przed wojną, była w tym rodzina z którą kontakt miałem chwilę dłużej, trzy dziewczyny z matką i dwójka dzieci, pomagałem im szukać pracy, tłumaczyć dokumenty, pomagałem w urzędach. Jedna z dziewczyn dziś się odezwała, wrócili na Ukrainę a kilka dni temu urodziła syna, przez to jak im pomogłem w najcięższym dla nich czasie nazwała syna moim imieniem, taka drobnostka a
Kurde zakładam działalność, ale nie mam pomysłu na nazwę. Pomyślałem, że może szanowne grono Mirków i mirabelek coś pomoże wymyślić. Zobowiązuję się do opłacenia dużej picki dla osoby, której pomysł wykorzystam.
O działalności: zajmuję się pracami na wysokości, zazwyczaj w dostępie linowym, czyli innymi słowy jestem alpinistą przemysłowym. Usługi, które świadczę, to: Mycie, malowanie dachów, oraz elewacji, wycinka, montaże konstrukcji i reklam, antykorozja, prace dekarskie (rynny, naprawa poszycia dachu, obróbki blacharskie, uszczelnienia
O działalności: zajmuję się pracami na wysokości, zazwyczaj w dostępie linowym, czyli innymi słowy jestem alpinistą przemysłowym. Usługi, które świadczę, to: Mycie, malowanie dachów, oraz elewacji, wycinka, montaże konstrukcji i reklam, antykorozja, prace dekarskie (rynny, naprawa poszycia dachu, obróbki blacharskie, uszczelnienia
#neuropa #4konserwy #polityka #bekazpisu #tvpis #bekazprawakow
A teraz potomkowie owych sowieckich sojuszników oraz ich polskich kolaborantów plują na dzielnych powstańców. Choć sami jedyne co potrafią robić to sączenie jadu i propaganda.
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie waż się tutaj nikogo
@MiKeyCo: wy to musicie sobie coś uroić, bo inaczej świat jest zbyt skomplikowany dla ciasnej głowy
nie jesteście lewicą tylko komunistami
@PiotreKq: Jakoś w wypowiedziach zaprzańców widzę coś zgoła przeciwnego - prawie nikt takiego rozróżnienia nie robi za to ścigają się w głupkowatym pluciu.
Kolega miał rodziców w UB, że nie widzi plucia na Polskę, gdy ktoś krytykuje podważanie rzeczywistości niekorzystnej dla Polski? Brawa dla pana Antoniego, nie możemy sobie wmówić, że to na jakimkolwiek poziomie była porażka. Bo tego chciałaby tęczowa Europa lubująca się w oplutej Polsce.
@PiotreKq: Ciekawe gdzie za Gomułki było ono używane. Zaklinasz rzeczywistość, żeby poprzyklejać łatki. Czyli brednie i propaganda.
Masz linka, przeczytaj co znaczy i dlaczego śmieszne by było gdyby używali go komuniści za Gomułki:
https://pl.wiktionary.org/wiki/zaprza%C5%84stwo