Aktywne Wpisy

ziemba1 +121
źródło: temp_file6563334984295144112
Pobierz
washington +75
#wojna #ukraina #rosja
Cywile, którzy uciekli z Kurskiego obwodu, mówią, że zostali zmuszeni do wyjazdu z powodu zniszczeń. Pewna kobieta pewnie opowiada o zagranicznych najemnikach - Polakach (xD). Nazywa ich mordercami, choć przyznaje, że nie strzelali do cywilów.
[Disclaimer - duze prawdopodobienstwo ze rozmowy są "inspirowane" dla celów propagandowych, podobnie jak sławne babuszki putina]
Cywile, którzy uciekli z Kurskiego obwodu, mówią, że zostali zmuszeni do wyjazdu z powodu zniszczeń. Pewna kobieta pewnie opowiada o zagranicznych najemnikach - Polakach (xD). Nazywa ich mordercami, choć przyznaje, że nie strzelali do cywilów.
[Disclaimer - duze prawdopodobienstwo ze rozmowy są "inspirowane" dla celów propagandowych, podobnie jak sławne babuszki putina]

Zarejestrowałem się na angel.co i nie wiem co dalej. Nie chcę tak po prostu pisać bo to będzie chyba niepoważne, z drugiej strony jakoś wypada przedstawić pomysł. Jakie macie doświadczenia? Co możecie doradzić?
#startup (nie wiem jakie inne tagi więc proszę o sugestie)
A tak serio. To jak nie ma już stworzonej wstępnej wersji i pierwszych klientów to nie licz na inwestora. Za dużo teraz studencików chce startupy robić i inwestorzy są oblegani.