Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mirabelki, przychodzi czas, że chciałbym oświadczyć się swojej lubej. Aktualnie szukam pierścionka, i potrzebuje porady bo nie wiem czy ten co wybrałem może się podobać;) kierowałem się kilkoma aspektami, żeby był z białego złota, i diamencik miał taki nie wystający i żeby raczej był skromny, moja dziewczyna raczej lubi skromna i mała biżuterię. Oceńcie proszę czy może się podobać taki kształt, docelowy pierścionek jest z innej firmy ale bardzo podobny a chodzi mi o kształt;) #oswiadczyny #pierscionek
Jak coś to link https://www.apart.pl/bizuteria/pierscionek-z-bialego-zlota-z-brylantem/11218

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na
AnonimoweMirkoWyznania - #anonimowemirkowyznania 
Mirabelki, przychodzi czas, że chci...

źródło: comment_JfgVzxv7Wr0BqR7Mh5Kl15WZQDmZWFBb.jpg

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: a mi się nie podoba, bo raz, że taki mdły (przy białym złocie lubię kolorowy akcent), a dwa - tym konkretnym, to bym zahaczała ciągle o coś (chodzi o te wystające elementy przy diamencie). Jeżeli się na niego zdecydujesz, to zwróć uwagę na solidność wykonania - czy przy byle pociągnięciu pierścionek się "nie rozejdzie".
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: ładniutki. Rozważ jeszcze samą prostą obrączkę z kamieniem, one na żywo cudnie wyglądają, jeśli serio lubi minimalizm.
Ale jak na taki zawijany to bardzo ładny, mam podobny gust. Minus- będzie trochę zahaczał, więc zastanów się jaką ma pracę i hobby, czy to nie będzie przeszkadzać.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: mnie osobiście się nie podoba, ale jeśli jest w guście Twojej różowej to śmiało kupuj. Jeśli nie znasz jej gustu, to warto ją delikatnie o to podpytać. Możecie np przechodzić koło jubilera i mimochodem coś napomknij, że znajomy swojej dziewczynie kupił ostatnio taki i wg Ciebie jest ładny i zapytaj co ona o tym myśli. Możesz też poprosić o radę mamę, siostrę czy przyjaciółkę różowej.
  • Odpowiedz