Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +383
Kto wczoraj otworzył maskę w aucie przez dziwne stuki z okolicy silnika? Ja
Kto odkrył, że na jego silniku zasnął jakiś kot? Ja
Kto patrzył jak kot #!$%@? od jednego auta prosto pod drugie? Ja
Kto jak debil próbował przekupić kota parówką aby wyszedł spod tamtego auta? Ja
Kto pojechał na zakupy i wracając odkrył, że kot zdążył się zaklinować pod drugim autem? Ja
Kto próbował wyciągnąć kota wciśniętego w zawieszenie przez
Kto odkrył, że na jego silniku zasnął jakiś kot? Ja
Kto patrzył jak kot #!$%@? od jednego auta prosto pod drugie? Ja
Kto jak debil próbował przekupić kota parówką aby wyszedł spod tamtego auta? Ja
Kto pojechał na zakupy i wracając odkrył, że kot zdążył się zaklinować pod drugim autem? Ja
Kto próbował wyciągnąć kota wciśniętego w zawieszenie przez
Amatorro +247
Rozwala mnie postać tej "merytorycznej" bambaryłki z Konfederacji. Ruch Narodowy przeprał jej głowę i jako jedna z niewielu otwarcie mówi o PolExicie.
Tymczasem jej rodzice prowadzą gospodarstwo na kilkaset sztuk bydła, co oznacza że z samych dotacji na tę gałąź działalności rolniczej dostali od wejścia do UE jakieś 15mln PLN. Wyobrażam sobie jak ją ojciec wydziedzicza jak z kolegami uda się jej do PolExitu doprowadzić i się skończy "zabawa w politykę". XDDD
Tymczasem jej rodzice prowadzą gospodarstwo na kilkaset sztuk bydła, co oznacza że z samych dotacji na tę gałąź działalności rolniczej dostali od wejścia do UE jakieś 15mln PLN. Wyobrażam sobie jak ją ojciec wydziedzicza jak z kolegami uda się jej do PolExitu doprowadzić i się skończy "zabawa w politykę". XDDD
Mirabelki, przychodzi czas, że chciałbym oświadczyć się swojej lubej. Aktualnie szukam pierścionka, i potrzebuje porady bo nie wiem czy ten co wybrałem może się podobać;) kierowałem się kilkoma aspektami, żeby był z białego złota, i diamencik miał taki nie wystający i żeby raczej był skromny, moja dziewczyna raczej lubi skromna i mała biżuterię. Oceńcie proszę czy może się podobać taki kształt, docelowy pierścionek jest z innej firmy ale bardzo podobny a chodzi mi o kształt;) #oswiadczyny #pierscionek
Jak coś to link https://www.apart.pl/bizuteria/pierscionek-z-bialego-zlota-z-brylantem/11218
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na
Sam kupiłem TAKI.
Czarny szafir i diamenty. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Niby wiem, ale jednak pytać nie bardzo mogę/chce;) niby zawsze trafiałem z biżuterią, jednak tutaj waga jest trochę większa niż co najwyżej nieudany prezent;(
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: kwasnydeszcz
Ale jak na taki zawijany to bardzo ładny, mam podobny gust. Minus- będzie trochę zahaczał, więc zastanów się jaką ma pracę i hobby, czy to nie będzie przeszkadzać.