Aktywne Wpisy
6aesthetic9 +56
za 15 minut koncze 24 lata i mam taką rozkmine że czym jestem starszy tym szybciej biegnie czas, ostatnie 4 lata to nie wiem kiedy mi minęły
Lawsuit +75
Miliony na koncie, 5 firm, 15 lat stazu na silowni, kilka mieszkan... a to wszystko po to zeby byc w zwiazku z jakas gowniara szonem ktora wyglada jak trans i nie skonczyla szkoly sredniej xD
Serio biseks stac cie na wiecej
#famemma
Serio biseks stac cie na wiecej
#famemma
Pewna moja koleżanka (której z pewnej przyczyny - nieważne jakiej - kategorycznie nie chciałbym widzieć jako swojej dziewczyny) poszukiwała przyjaciółki do zwierzeń. Bo miała tylko takie, które na sprawy damsko-męskie mają raczej #!$%@?. Po krótkim zastanowieniu postanowiłem zgodzić się zostać taką męską psiapsiółą żeby zobaczyć jak to jest i o czym takie #rozowepaski między sobą gadają. I powiem wam tyle
Nasłuchałem się o wszystkim xD O tym że jakiś jej partner założył gumkę odwrotnie i w połowie stosunku musiał to naprawiać, o tym że jakiś jej południowy chłopak miał małego, cierpiał na przedwczesny wytrysk i przyznał się jej że wali konia przed spotkaniem z nią (i jeszcze najlepsze pytanie po tym ostatnim wyznaniu "Jak myślisz, czy to znaczy że on mnie nie kocha?" xDDD) i jeszcze kilka tego typu historyjek.
Ogólnie po tym mam jakiś uraz do wchodzenia w związki, bo nie chciałbym żeby moja dziewczyna obgadywała ze swoimi koleżaneczkami wszystkie najintymniejsze szczegóły naszego związku. Tak, tak, wiem, nie wszystkie takie są, ale po tych zwierzeniach trudno jednak pozbyć się pewnego skrzywionego obrazu rzeczywistości. Po co ja to w ogóle robiłem. xD
#heheszki ##!$%@? #logikarozowychpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Zaakceptował: Zkropkao_Na
Komentarz usunięty przez moderatora