Wpis z mikrobloga

W sumie śmieszy reakcja brudstockowiczow jak człowiek pisze ze impreza mu się nie podoba i jeżdżą na nią głównie podludzie (#takaprawda).

Od razu zaczynaja się wyzwiska od piwniczakow, ludzi co siedzą z mamusią, nie maja znajomych, są stulejami xDD i są nudni xDD

Jeżeli komuś sprawia przyjemność picie piwska w śmierdzącym otoczeniu pełnym dziwny metali, punków, ludzi upijających się do porzygu i walających się po ziemi, uważających to jednocześnie za dobra zabawę to proszę bardzo xDD
Ale teksty ze każdy kto się z tego śmieje to piwniczak bardzo bawią. Niektórzy ludzie po prostu unikają pewnych środowisk i nie chcą byc z nimi utożsamiani, a przebywanie w jednym miejscu z ludźmi taplającymi się w błocie i odchodach stanowi wątpliwej jakości rozrywkę xD

No i taplanie się w błotku i to co się dzieje w pociągu do Kostrzyna to świetny temat do żartów, podobno jesteście tacy zabawowi i wyluzowani a wychodzi w komentarzach ze uwiera was kij (wiecie gdzie) xD

Inb4 nie byłeś nie oceniaj xDD

#woodstock #heheszki #brudstock #takaprawda
  • 13
  • Odpowiedz
@Wykoppeel1230: 80% krytykantow to stuleje, to fakt. Ale brudy sa sami sobie winni, #!$%@? punki i inne mutacje, gimbo hepisedy w trampkach. Mialem kilkoro takich znajomych, taki typ czlowieka. Moze po prostu #!$%@? sie od tego, jak ktoś spędza czas wolny? Nikt nie wnika w twoje fapanie pod stubki i inne pedalstwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Wykoppeel1230:

W sumie śmieszy reakcja brudstockowiczow jak człowiek pisze ze impreza mu się nie podoba

Pokaż jeden przykład, gdzie "brudstockowicz" zareagował, gdy ktoś napisał, że impreza mu się nie podoba.

i jeżdżą na nią głównie podludzie (#takaprawda).

#gownoprawda

Od razu zaczynaja się wyzwiska od piwniczakow, ludzi co siedzą z mamusią, nie maja znajomych, są stulejami xDD i są nudni xDD

O patrz, to tak samo jak wyzywanie od brudasów,
  • Odpowiedz
@Wykoppeel1230: nie rozumiem czemu miałbym rezygnować z tej imprezy bo są na niej ludzie którzy się nie myją. Mam to gdzieś. Jadę tam spotkać się ze znajomymi, których widzę właściwie raz w roku (przynajmniej niektórych), posłuchać ciekawej muzyki, której nie słucham na codzień, i po prostu #!$%@?ć się, to (między innymi) jest mój urlop. Fakt, niektórzy uczestnicy tej imprezy, mówię tu o jakichś menelach, hardkorowych punkach/metalach/wstaw sobie cokolwiek, trochę mi przeszkadzają,
  • Odpowiedz