Wpis z mikrobloga

@zweipack: A6M5 Ko wygrindował mi jety u japońców i faktycznie jest spoko, ale jak wszystkie Zera jest zdecydowanie za wysoko w BR. Wygrywasz większość gier tylko dlatego że grasz głównie na amerykańców którzy są upośledzeni, a nie dlatego że ten samolot jest jakoś szczególnie dobry, bo jest wolny, działka pozostawiają wiele do życzenia i jest papierowy.
@zweipack: pewnie tak gdy jakiś się nabierze na takie kręcenie, ale Spitfajery z reguły są na tyle rozgarnięte że Cię zjadą atakami z góry dzięki lepszemu climb rate i przewadze szybkości xD. Mowa generalnie o RB, na AB nie grałem od dawna.
@zweipack: 60 dni premki i 6700 orłów tak czy siak dostaniesz (jeśli nic się nie zmieniło w sprawie tych pakietów kampanii z paczki) więc spoko. Samolot jest ok, ale nie jest po prostu OP ( ͡° ͜ʖ ͡°). Ot gratis do paczki orełków i premki.
@caiuscosades: wybacz ze dopiero teraz odpowiadam, umknelo mi twoje pytanie. najtaniej wychodzi jak kupuje sie orly w takich bundlach jak ten. czasami sa promocje na steam, w sklepie gajin nawet. sa tez ludzie ktorzy kombinuja i kupuja je za ruble, ale tutaj nie mam wiedzy zeby rozwinac temat. moj najlepszy deal to byl jakis bundle ze steama jak akurat byla wyprzedaz. nie pamietam dokladnie ile i za ile dostalem, ale orily