Aktywne Wpisy

Bananek2 +33
Skąd się bierze w niektórych rowerzystach bezprawne przekonanie, że ścieżka rowerowa to jest jakaś eksterytorialna święta strefa dla rowerów i odwalają chore akcje z pukaniem w samochody, czy z krzyczeniem na kierowców, którzy ZGODNIE Z PRZEPISAMI prawidłowo stoją na podrzędnej czekając na możliwość włączenia się do ruchu? xD
Już któryś raz się z tym spotykam i dokładnie sprawdzałem, że zgodnie z ruchem drogowym racja jest po stronie czekającego na włączenie się do
Już któryś raz się z tym spotykam i dokładnie sprawdzałem, że zgodnie z ruchem drogowym racja jest po stronie czekającego na włączenie się do
soroz30 +3

Kupiłem na nowe mieszkanie 2 lata temu takie coś, na szybkości w jakimś Auchan czy gdzieś za 60zł:
http://www.edimax.com/edimax/merchandise/merchandise_detail/data/edimax/global/wireless_routers_n300/br-6428ns/
Od września zmieniam dostawcę internetu, bez szaleństw tylko 25mb i pomyślałem, że to dobry czas na zmianę routera. Co 1h zrywa połączenie, mam wrażenie że internet jest dość niestabilny.
Czy to tylko moje wymysły, czy to rzeczywiście guwno jest? I od jakiej ceny rozpoczyna się sensowny sprzęt? 150zł?
#komputery #router #kiciochpyta
Edimax:
Najśmieszniejsze jest to, że każda, absolutnie każda rzecz, ma gdzieś jakieś forum zrzeszające hobbystów. Szukałem kiedyś latarki. Tzw. czołówki. Na jeden wyjazd z namiotem na 3 dni. Konkretnie to googlałem gdzie jest jakaś marketowa promocja, żeby zamiast 23zł zapłacić coś bliżej 10. Okazuje się, że latarki
@worldmaster: i co sie z nimi stalo?
zreszta rutery nie traca na wartosci tak jak telefony wiec to co innego
tansze routery o wiele czescie sie wieszaja maja wyzszy ping mniejszy zasieg mjiej opcji konfiguracji itp
zdarzaja sie oczywiscie wyjatki ale zazwyczaj placac za router wiecej mozemy liczyc na to ze bedzie bardziej niezawodny