Wpis z mikrobloga

@EvineX: no ale co takiego ten gościu na słuchawce mu powiedział ? . Gruby wyskoczył z pretensjami i z tekstem ze to zgłasza do pyszne.pl zanim facet mu zdarzył wytłumaczyć o co chodzi .
W skrócie :
D: Dzwonie w sprawie zamówienia na urzednicza za 20,00 zł
GR: Zamówienie zostało anulowane . Dostaw na podgórze nie obsługujemy
D: A dlaczego na pyszne jest inaczej napisane i dlaczego Państwo oszukują ludzi i
@EvineX: Powinien mu zaproponowac obiad a ja sie pytam z jakiej #!$%@? racji xd ? Nie badz smieszny ton osoby? ton to ona miala normlany czego nie mozna powiedziec o grubym ktory nie dal sobie nic powiedziec tylko naskakiwal na goscia po czym zczynal mu grobic, w jakim swiecie ty zyjesz? wydaje Ci sie ze klient to bog i moze wszystko ? no to sie grubo myslisz
@Kalesonek: ale to nie wina klienta że restauracja i/lub jej partner zawiniły, a zapraszając klienta na obiad/dowożąc jednak to zamówienie zrobiliby sobie dobry PR zamiast #!$%@?.
@EvineX: A jak sam gruby zaznaczal i jak sami na fb sie wypowiadali ze to niech ich wina tylko pyszne.pl wiec za co ma obrywac restauracja ? TY nie rozumiesz czeegos , tak dowiozl by mu jedzenie to pozniej by byly setki takich jak on ktorzy tez domagali by sie tego samego skoro jemu dal to czemu nie mi ? Nie potrafisz pojac takich banalow ? Nie robia wyjatkow dla nikogo
@Kalesonek: szczerze wątpię że po jednorazowym dostarczeniu jedzenia na tamtą dzielnice, ludzie stamtąd rzuciliby się do zamawiania jedzenia z Grubej Ryby. A tak naprawdę wystarczyło po prostu zaprosić go do restauracji po odbiór pieniędzy, i myśle że hejtu by nie było. I nie mówię że Daniel zachował się całkiem okej.
@EvineX: Zastanawia mnie ile ty masz lat ? Nie chodzi o dzielnie ale o sam wyjatek,zrobili wyjatek to czemu komus innemu z innej dzielnicy nie zrobia wyjatku >? czy to takie trudne do zrozumienia ? Jak go mieli zaprosic do restauracji i oddac pienidzy skro nie byli w posiadaniu jego pieniedzy, jego pieniedzy posiadalo pyszne.pl, dlatego tez facet powiedzial mu ze pretensje zglszac trzeba do pyszne dlaczego tak dlugo musi czekac
Wy chyba nie wiecie, ze nawet sama Gruba Ryba przyznala sie do tego, ze mieli pelna swiadomosc wystepowania tego problemu z zasiegiem dowozu na pyszne.pl, co calkowicie tutaj moze zmienic postac dyskusji. Skoro wiedzieli o tym, to powinni naciskac na adminow tej strony, by to naprawili (jaki to problem dopisac kilka linijek w backendzie, by zrobic wyjatek dla tych ulic, do ktorych nie oplaca sie dowozic). Wedlug mnie powinni byc przygotowani na