Aktywne Wpisy

Ca_millo +45

darknightttt +7
Spotykam się z takim chłopakiem ale nie wiem co z nim zrobić. Jego zachowanie wobec mnie jest dobre. Jest zaangażowany, podejmuje poważne kroki itp ale usłyszałam od niego kilka rzeczy i zapaliła się czerwona lampka. Powiedział, że u kobiety najważniejszy jest wygląd a najcenniejsze co może dać to seks. Nie zgadzam się z tym i dosłownie mi to uwłacza. Poczułam odrazę ale musiałam pomyśleć nad tym kilka dni. Zatssnaiam się czy kontynuacja

"Lubię wygrzebywać dziwne gry, w końcu nie samymi tytułami AAA człowiek żyje. Chociaż wiele produkcji tego typu to nic niewarte śmieci, to mimo wszystko mogą się wśród nich znaleźć prawdziwe perełki, takie jak chociażby 2 Ninjas 1 Cup, które kupiło mnie klozetowym humorem. Nie tak dawno temu na Steamie zadebiutowała kolejna gra z gatunku dziwnych, skrojonych w sam raz pod youtuberów – Dream Daddy: A Dad Dating Simulator, czyli gejowski symulator randkowy z ojcami w roli głównej. No sami powiedzcie: czy może być coś dziwniejszego, nie licząc może typowej „japońszczyzny” z półnagimi wojowniczkami ninja?" W krainie nonsensu – recenzja gry Dream Daddy: A Dad Dating Simulator
#recenzja #gry #grypc #steam #grajzwykopem #lgbt