Aktywne Wpisy
4x80 +421
Villeman +20
Kitka wróciła z podwórza przedwczoraj wlokąc się praktycznie na tylnych łapach. Myślę sobię - przetrącony kręgosłup. W domu jednak widzę, że daje rade z biedą chodzić, jednak ogon jak martwy, ani rusz. Coś z nim nie tak? Może coś innego? Późna pora, brak otwartego gabinetu weterynarza, nic nie zrobię. Staram się pomóc jak tylko się da, widzę że cierpi, na noc ustawiam budzik co dwie godziny, aby sprawdzić, czy jest okej i
ale... ujebcie ich ( ͡° ͜ʖ ͡°)
denerwuje mnie, ze nie moge sobie kupic pakietu sportowego za +/- 30zł, tylko musze dołożyć kolejne 40 na podstawowy pakiet (razem 70) i do tego puszcza mi mecz pilkarski na kanale, ktorego nie kupilem, ALE mam pakiet sportowy XD
fuck logic level nc+, nienawidze ich ( ͡° ͜
@shnitzel: będę wołał plusujących
2. Baba będzie miała #!$%@?, nawet nie z nc+ będziesz się sądzić.
3. Umowa zostanie anulowania i tyle
@KamDG
@KamDG: Co z tą Skodą?
Komentarz usunięty przez autora
@KamDG: Hehe.. Juz widze jak podczas tej godziny stosowali rozne fortele, by zmieniac stany emocjonalne:
- jestes brzydki
- kocham cie
- szybciej pisz debilu
- ooo, ale z pana atleta
itd.
xD
@Kazmierz: Tak działa na człowieka praca prowizyjna. Każdy, dosłownie każdy jest dla Cb "ofiarą" do skrojenia(należy być wilkiem sprzedaży - "twardym trzeba być, a nie miętkim"), oczywiście jak chcesz zarobić jako pracownik xd
Nie tak działa praca prowizyjna tylko tak działa głupota takiego sprzedawcy.
Ja staram się być wilkiem sprzedaży bo pracuję powiedzmy, że na prowizji, a jednak