Wpis z mikrobloga

@shadowsof2: Chyba mózg masz popsuty, albo słuch XD QUEBOCIPBRAA, on jest tak c-----y jak Sowa z Beng, albo Lech Roch Pawlak "Żeli Papą fasamik tonem a selawi" XD Pih miał rację, oj miał. To nie jest hiphop, i nigdy to nie będzie hiphopem :)
  • Odpowiedz
@LowRyder_: No, jak dla ciebie Pih jest rapem, a nie stękaniem u dorosłego faceta, to sorry.

Całe życie nawija jak mu źle, świat jest szary, a on nie ma maści na ból d--y. Już jako nastolatek nim gardziłem, a teraz, po jakichś 10latach typ dalej stęka jakby miał hemoroidy.
  • Odpowiedz
@shadowsof2: Ojej bidny quebo, musiał uciekać z domu bo miał kosę z ojcem chlip chlip. Niespotykany przypadek. Mam nadzieję ,że psycholodzy, lekarze, nauczyciele i zamiatacze ulic z całego świata pochylili się nad nim bo następna taka sytuacja może pojawić się za 2000 lat.
  • Odpowiedz
@shadowsof2: Słucham rapu od gówniaka i niestety to co ostatnio dzieje sie na Rap scenie to dramat... i tak, que dla MNIE to niestety bardzo bardzo niska liga, fan gimby. A nawet nie chce mi sie pisać co sie porobiło w tym temacie... lekcja od mistrza poniżej.
wachowsky - @shadowsof2: Słucham rapu od gówniaka i niestety to co ostatnio dzieje si...
  • Odpowiedz
Szkoda, że Smarki Smark nic nowego nie robi (tak mi się wydaje). Od paru lat, wiecznie na mojej playliście :)
K1jek - Szkoda, że Smarki Smark nic nowego nie robi (tak mi się wydaje). Od paru lat,...
  • Odpowiedz
@shadowsof2: Ogólnie jestem tolerancyjny jeżeli chodzi o muzykę, ale żaden kawalek, nawet największe discopolowe ścierwo nie w-----a mnie tak jak ten jego nowy Hype Bea czy jakoś tak (specjalnie nie linkuję). Rozumiem, że można chcieć brzmieć oryginalnie i w jakiś sposób charakterystycznie, ale ten styl jest po prostu w---------y. Serio brzmi to jak muzyka dla odbiorców w wieku 16-20 lat.

I dodam, że jak do rapsów mi mocno daleko, to
  • Odpowiedz
@bzyqster: Ale to ma być dla 16-18 latków. Jeśli masz więcej to już twój problem (no offence).
Też lubie WWO, pierwszy kawałek jaki usłyszałem był Sen (dokładniej to Ken i barbie, to chyba był Aro ale ja miałem to podpsiane 52 dębiec, lub odowrotnie), poźniej było To My Polacy na Vivie. I to była muzyka robiona przez 20. latków dla 20 latków. Teraz po prostu obniżył się wiek raperów ale
  • Odpowiedz
@bzyqster: @PerfectM: K---a, skasowało się.

W skrócie - wyrosłem ze stękania, ale dalej nie łapię ludzi jak Hemp Gru, tede, czy pih.

Jak masz wystarczająco długo pod górkę, to na starość w-------ą cię kawałki ze stękaniem. Gdybym słuchał gównorapu pewnie teraz bym siedział na ławce, lub z---------ł fizycznie jak wielu moich kolegów. Mam teraz 28 i serio, jak kiedyś kawałki WWO były świetne, żeby młodego nakierować, to teraz, jak słyszę, że jest ciężko i inne pierdoły tego typu to się w------m. Teraz kawałki o niczym/stękanie/albo hajsie, nic świerzego. Quebo jest o tyle fajny, że opowiada o świecie i filozofuje (gdzie sam nawet za szczyla miałem taką ksywkę, lubię "rozkminy"). Chłop nigdy nie gada głupot
shadowsof2 - @bzyqster: @PerfectM: K---a, skasowało się.

W skrócie - wyrosłem ze s...
  • Odpowiedz