Aktywne Wpisy
jmuhha +3
Może mi ktoś powiedzieć co spowodowało, że kierowcy tira zarabiają aż 10-12k? ( ಠ_ಠ)
Te towary są ze złota czy jaki h@$:
Te towary są ze złota czy jaki h@$:
Quear +13
smutne ze jakos od 8 lat wiedzialam co chce robic w zyciu i na jaki kierunek isc jednak im blizej tym coraz bardziej mi sie tego odechciewa i wydaje mi sie ze sie nie nadaje w ogole XD to co teraz mi sie wydaje wymarzona praca to chyba tylko speedrun to bezdomnosci albo reszty zycia z depresja ( ͡° ʖ̯ ͡°) pies dla atencji
Całe życie nawija jak mu źle, świat jest szary, a on nie ma maści na ból d--y. Już jako nastolatek nim gardziłem, a teraz, po jakichś 10latach typ dalej stęka jakby miał hemoroidy.
Nie ma z kim dyskutować.
Komentarz usunięty przez moderatora
prawdziwi słuchacze rapu
(PRAWIDZIWI SŁUCHACZE RAPU) twierdzą, że to co oni słuchają to jest rap ( ͡° ͜ʖ ͡°)I dodam, że jak do rapsów mi mocno daleko, to
Też lubie WWO, pierwszy kawałek jaki usłyszałem był Sen (dokładniej to Ken i barbie, to chyba był Aro ale ja miałem to podpsiane 52 dębiec, lub odowrotnie), poźniej było To My Polacy na Vivie. I to była muzyka robiona przez 20. latków dla 20 latków. Teraz po prostu obniżył się wiek raperów ale
W skrócie - wyrosłem ze stękania, ale dalej nie łapię ludzi jak Hemp Gru, tede, czy pih.
Jak masz wystarczająco długo pod górkę, to na starość w-------ą cię kawałki ze stękaniem. Gdybym słuchał gównorapu pewnie teraz bym siedział na ławce, lub z---------ł fizycznie jak wielu moich kolegów. Mam teraz 28 i serio, jak kiedyś kawałki WWO były świetne, żeby młodego nakierować, to teraz, jak słyszę, że jest ciężko i inne pierdoły tego typu to się w------m. Teraz kawałki o niczym/stękanie/albo hajsie, nic świerzego. Quebo jest o tyle fajny, że opowiada o świecie i filozofuje (gdzie sam nawet za szczyla miałem taką ksywkę, lubię "rozkminy"). Chłop nigdy nie gada głupot