Aktywne Wpisy

teslamodels +123
Mój największy życiowy sukces to brak gówniaków.
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°

czarna-malwa +25
![[AMA] Paweł Fajdek, pięciokrotny mistrz świata w rzucie młotem](https://wykop.pl/cdn/c0834752/cb6c48282d3c4c70261f8afb5f9fa77e36d122724502ac5937f39f268d049939,q70.jpg)

getFields()), sprawdzam ich typy i generuję na podstawie tego instrukcjęCREATE TABLE. To co udało mi się jeszcze osiągnąć to pobieranie danych z bazy i przypisywanie ich do odpowiednich zmiennych w klasie-modelu. Całość ma za zadanie umożliwić zarządzanie danymi z bazy danych jak by to była normalna klasa w javie.Pojawił się jednak problem którego nie mogę rozwiązać: załóżmy że chcę teraz zrobić zapytanie
WHERE, a więc wskazać tylko kilka zmiennych z klasy które będą pobrane z bazy. Czy jest jakikolwiek sposób aby przekazać tylko konkretne zmienne z klasy i potem pobrać ich nazwy?Całość powinna działać tak:
MyDatabaseHelper db = new MyDatabaseHelper();ModelClass mc = db.getDataWhere([tu w jakiś sposób chcę przekazać o które konkretnie zmienne z klasy ModelClass mi chodzi], [tu chcę przekazać jakie te zmienne powinny mieć wartości]);
#programowanie
@piotrek-5: a po co?
Nie żebym zniechęcał do pogłębiania tematu na własną rękę, i rozwoju (siebie) przez rozwiązywanie napotkanych problemów...