@Bearbelion: trzeba zrobić zdjęcia, później wybrać najlepsze, dodać dobry opis, przekalkulować wszystkie plusy i minusy. Jak wszystko już jest dobrze, to dodaje aby w-----ć licznik atencji poza skale. Tak to teraz działa, przykre. Kiedyś kolega robił snapy na imprezie to zrobił z 10 snapów, później 15minut wybierał najlepszy aż w końcu dodał...
@candys: @ZielonyProgramista21: @madry_i_mieciutki: @Daroo24: @leonidas_I: ale zdajecie sobie sprawę, że instagram nie polega na dodawaniu swoich zdjęć? XD ja no mam ich tylko kilka, ale przeglądam zdjęcia innych użytkowników codziennie. I tak jak na mikro- można przeglądać tagi, które nas interesują, co w moim przypadku np jest joga, którą zajarałam się właśnie przez insta. Można tam znaleźć dziewczyny, które są nauczycielkami i
@Clarice_Starling: zdaje sobie sprawę, sam korzystałem w ten sposób - ale mnogość profili, w których laski o wątpliwej urodzie wrzucają milion zdjeć swojej facjaty, podobnych do porzygu sprawiła, ze skasowałem konto i nie zaglądam tam juz wcale
@leonidas_I: nie wiem jak to działało kiedyś, ale teraz instagram automatycznie wyszukuje ci zdjęcia bazując na tagach, które przeglądasz, bądź profili, które odwiedzasz, stąd ja np mało kiedy widzę atencjuszki
zdaje sobie sprawę, sam korzystałem w ten sposób - ale mnogość profili, w których laski o wątpliwej urodzie wrzucają milion zdjeć swojej facjaty, podobnych do porzygu sprawiła, ze skasowałem konto i nie zaglądam tam juz wcale
@leonidas_I: no jest mnogość, ale nie rozumiem problemu. Ja takich zdjęć w ogóle nie widzę, tylko te, co mnie interesują.
#instagram #niebieskiepaski #rozowepaski
Komentarz usunięty przez autora
@leonidas_I: no jest mnogość, ale nie rozumiem problemu. Ja takich zdjęć w ogóle nie widzę, tylko te, co mnie interesują.