Wpis z mikrobloga

Obejrzałem shota z Danielem jak wypowiada się o Mahonku. Troszkę żenua. Może ktoś wyjaśni w końcu Danielowi, że gra w
B KLASIE Polskiego YouTube. Jeśli ktoś zastanawia się co to B Klasa Polskiego YT to dla ścisłości grają w niej takie nazwiska jak Kononowicz, Tiger Bonzo, Leh Roch Pawlak, Gracjan Roztocki, Marta Linkiewicz, Rafatus and many more... Natomiast sam Machonek gra w klasie A mimo alko streamów. Klasa B to klasa z zawodnikami których nie traktuje sie poważnie i w większości nie posiadają żadnego kontent-u. Ogląda się ich czysto humorystycznie, a przede wszystkim z ciekawości spowodowanej ich nagłą popularnością. Większość z Was na tagu zresztą potwierdza, że tak właśnie jest.
#danielmagical
  • 21
@alphabeta: Jeśli chodzi o zgarnianie hajsu to myślę, że mahonek go zaczął wyprzedzać po mimo mniejszej publiki, Daniel zbiera potężny hajs gdy są faktycznie dymy lub fajny cel który wykona, ewentualnie odpalona gocha
@Na_chlodno: sugerujesz, przydzielając jednego do klasy A a drugiego do B. Obaj to takie samo gowno, ale streamy u grubasa zabawniejsze, więc jeśli już któryś z nich zasługuje na wyróżnienie to właśnie Daniel
@Jaraz: Chodzi o to, że Daniela oglądasz stricte dla patologii a Mahonka nie. To tak jakbyś oglądał Kononowicza bo jesteś patriotą i chce wiedzieć jak się robi mielone xD. PS. Mahonka w ogóle nie oglądałem nigdy poza kilkoma shotami.
@Na_chlodno: zgadzam się z tobą,lecz daniel myśli na odwrót, on jest najgorszym sorem człowieka, zjadł by gówno za 3zł na tym polega jego fenomen, czekam tylko jak ten hipokryta poleci z hukiem w dól
@first: Tak. Ale jak wiesz Tiger Bonzo też miał swoje 5 minut i widniał w najpopularniejszych na YT. Tutaj nie chodzi o ilość wyświetleń tylko o znaczenie na scenie. Poza wyświetleniami sam Daniel twierdzi, że scena go nie akceptuje. Dotyczy to samych jupiterów jak i wszystkich tych imprez.