Aktywne Wpisy

PorzeczkowySok +38
odkąd pamiętam interesują mnie tylko rzeczy bezsensowne, niepraktyczne (chociaż o wielkim zainteresowaniu czymkolwiek próżno mówić) i mam w sobie silną niechęć do zdobywania umiejętności, które potem przydałyby mi się na rynku pracy ha tfu, kwalifikacje, kursy, dokształcanie, certyfikaty, aż mnie mdli
i tak już się trochę pogodziłem, że nic dobrego mnie tu nie spotka, nie zostanę tu też na długo, więc chyba nawet konsekwencje tak niepraktycznego, nierozsądnego podejścia do życia mnie za
i tak już się trochę pogodziłem, że nic dobrego mnie tu nie spotka, nie zostanę tu też na długo, więc chyba nawet konsekwencje tak niepraktycznego, nierozsądnego podejścia do życia mnie za
źródło: ŚWK 251 Skok.mp4_20220620_001612.625
Pobierz
Alcedoatthis +202
źródło: 1000009008
Pobierz

Dostałem zadanie w piątek i powiedzieli, żebym poświęcił na nie 3h. Imo to zadanie nie można zrobić w 3h, wiem bo zrobiłem go w 1,5dni ( ͡° ͜ʖ ͡°), pewnie sprawdzają jak pracownik pracuje pod presją czasu. No i teraz sobie robię od nowa projekt z użyciem gita tak, żeby wpasować się w ramę czasową ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#programowanie
Do obu projektów musiałem zrobić testy jednostkowe, dobrze udokumentować projekt.
Najwięcej czasu mi zajęło w tym frameworku ta cholerna baza i testy jednostkowe, a raczej konfiguracja tego, ale jakoś pykło i poszło dalej.
Wypchnę skonczone zadania do githuba i
Oj, tam pierwszy raz w tym frameworku robię zadanko to jakby 1 dzień się uczył go, a firma spodziewała się, że wywijam w nim