Wpis z mikrobloga

Jaki polecacie build w oparciu o endgamowe / najlepsze bronie / zbronie dostępne w grze? Zawsze mam z tym problem ilekroć zaczynam grać w #skyrim

Mag w oparciu o zniszczenie: Słaby w początkowych etapach gry
Łucznik: Nuda, nikt cię nie widzi i nie atakuje, ściągasz wszystko na hita
Wojownik 2h: Ciężkie bydle, brzydkie modele broni
Wojownik 1h: No spoko, ale dmg trochę słaby

Ech... ()

#gry
  • 7
Mag w oparciu o zniszczenie: Słaby w początkowych etapach gry

@ETS2Fun: Nie wiem ale ja tam magiem od początku wymiatam lepiej/łatwiej mi się gra Magiem Altmerem niż łucznikiem z Spętanym Łukiem.
Czary w Skyrim są nie są jakieś silne, ale radzą sobie z przeciwnikami, szkoda że strasznie nudne bo po zdobyciu Podpalenia z pierścienia Ahzidala używałem tylko tego czaru.
Najlepiej zainstaluj sobie jakiegoś moda na czary i balans gry magiem i
@ETS2Fun: Bez różnicy, i tak na końcu jak się zrobi samemu pancerz i go zaklnie na maxa, to już nie ma znaczenia nawet na jakim poziomie trudności grasz, bo przeciwnik nic ci i tak nie zrobi, a na najtrudniejszym poziomie po prostu musisz walnąć 3x mieczem zamiast raz.

Ja tam zawsze grałem na jednoręcznej broni, nawet bez tarczy często biegałem i dodatkowo rozwijałem łucznictwo, żeby czasami sobie grę urozmaicić.
@Need: Hmm, ale co dobrze? Bo właśnie ci skalujący się przeciwnicy to całkowita podstawa tej gry likwidująca jakikolwiek progres. Czy jesteś na 1 poziomie czy 80 to jaskinię przechodzi tak samo, tylko że zamiast bandyty masz elitarnego wściekłego bandytę.