Aktywne Wpisy
hdeck +318
Historia z trgo tygodnia. Baba coś kombinowała przy wyjeżdżaniu suvem z miejsca parkingowego, tak nakombinowała, że uszkodziła chłopu stojącą prawidłowo beemkę. Co zrobiła baba? No oczywiście, że taktycznie spi******ła nie zostawiając notki. Przecież co się ma mąż denerwować czy krzyczeć. Zarysowanie, to się zrzuci na jakiegoś frajera i będzie spokój na chacie.
Otóż niekoniecznie, wracając do domu widziałem całe zajście, mało tego mam cześć akcji na kamerce sportowej. Panu w BMW zostawiłem
Otóż niekoniecznie, wracając do domu widziałem całe zajście, mało tego mam cześć akcji na kamerce sportowej. Panu w BMW zostawiłem
derVerlorene +204
Bo my Polacy lubimy wysokie ceny ( ͡º ͜ʖ͡º), jak za tanio to się nie opłaca, bo nie pokaże, że mnie stać.
#inflacja #gastrowarszawa #warszawa #jedzenie
#inflacja #gastrowarszawa #warszawa #jedzenie
P O T Ę Ż N E G O Jarosława XD
XD to jest projekt poselski to po pierwsze. Ta ustawa nigdy nie miała przejść, miała wyciągnąć znowu opozycję na ulice, ze swoimi debilnymi hasłami "wyrwiemy wam władzę", "kaczyński umrzyj" przez co opozycja za każdym taki razem traci poparcie - na przykład "ustawa o niewpuszczaniu mediów do sejmu" przeciwko której tak PON. protestował okazała się jakimś pobocznym pomysłem na podstronie sejmu - efekt? .N jebła w dół jak hohoho, sam pucz mównicy ich zarżnął do poziomu progu wyborczego z poziomu poparcia większego niż PO. A tak w ogóle tu chodzi o to żeby PAD skierował ustawę do TK gdzie TK ją odrzuci a PiS powie że państwo działa prawidłowo bo po to jest TK i prezydent na straży prawa żeby w Polsce działało zgodnie z konstytucją, posłowie nie są od tego żeby oceniać czy coś jest zgodne z konstytucją po to jest TK. Jeszcze potem będą jechać po niej jak to faktycznie jest zła ale oni nie będą jak PO projektów poselskich czy społecznych kilować na wejściu.
XD TADAM TADAM: PO #!$%@? bo znowu zrobili z siebie pajaców zanim projekt przeszedł ścieżkę legislacyjną i wyciągnęli BEZ SENSU TYSIĄCE LUDZI NA ULICĘ XD To jest majstersztyk, to jest rozgrywanie opozycji jak dzieciaki. A Kaczyński specjalnie podgrzał sytuacje swoją wypowiedzią w sejmie aż PON. z nerwów zaczął szarpaniny. A najlepsze że ci protestujący właśnie w tylu miejscach w Polsce pójdą głosować na PiS który ich wysłucha, nie to co PO która odrzucała na starcie wszystko (np protest przeciwko 6 latkom).
XD PiS ma tak zajebistą agencję PRową że jak kiedyś będę prezesem banku to na pewno ich zatrudnie
#4konserwy wołam, też ogólnie #polska i #bekazlewactwa #polityka
@whiteglove: XD tak i najadą Niemcy i Francję zaraz potem jak szeregowy poseł Kaczyński sam zmieni ustrój państwa i utworzy pierwsze międzygalaktyczne imperium i zostanie Imperkaczorem
@wysprzeglik: tak się tylko zastanawiam czy z Kaczyńskiego taki strateg i ma powsadznych sabotażystów w tych wszystkich KODach i innych bzdurach czy może opozycja jest naprawdę tak ułomna. Przecież to co robią zniechęca chyba wszystkich normalnych ludzi i mało kto będzie popierał ich przy kolejnych protestach, czego by nie dotyczyły.
@xetrov: jestem zdania że oba czynniki występują jednocześnie
@whiteglove: w drugą? w trzecią albo w piątą najlepiej :DDD
@wysprzeglik: WHAT?
histeria Kaczyńskiego, która jest PRową klęską
To jest zbyt gwałtowny ruch, zbyt zdecydowana, że teraz trochę ciężko się będzie wycofać. Takie moje zdanie. Z podwyżki paliwowej się wycofano szybko i bezboleśnie, nie zanosi by tak łatwo można było się z tego wycofać.
Dlaczego Duda
Szukali i znaleźli jakieś petardy od PR:
http://www.rp.pl/Rzad-PiS/160329696-FT-Polski-rzad-szuka-agencji-PR-w-Londynie.html#ap-1
@wysprzeglik: No ale to co, TK nie został przejęty przez PiS? Myślałem, że i PiSowcy i niePiSowcy tak myślą... o_O
Komentarz usunięty przez autora
@wysprzeglik: No i jednak ludzie na ulicy smakują teraz smak delikatnego zwycięstwa, są wzmocnieni, bo jednak ich upór przełożył się na częściowe zwycięstwo i w dodatku prezydent przyznał im rację, zapędy Ziobra zostały skrytykowane przez prezydenta z