Aktywne Wpisy

Helonzy +87
Zrobiłem ostatnio 1000 km samochodem i tylko jeden kierowca zamrugał światłami siedząc mi na dupie - zgadnijcie jakiej marki był gruz/samochód ;)
źródło: kierowcy-bmw-gdy-wlecze-sie-przed-nimi-wahadlowiec-26000-km-h-mruga-dlugimi
Pobierz
m4rio +44
To że wykop wspiera te androidowe emotki to największy downgrade XXIw.

Jeżeli do innych dzwonili by z taką samą częstotliwością to by znaczyło, że skrzynkę zawaloną miał bym cała a tak nie jest.
Roznosi ktoś tu ulotki? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Rzeczywiście omijacie tych z dołu i z góry.
Ostatnio mam domofon nie z guziczkami tylko cyferkami i strzałkami, więc domniemam, że jedynki nie wypada wybrać parę kliknięć w górę i wypadam ja ;)
I tym sposobem nie chcąc nikogo denerwować zwiększa się prawdopodobieństwo denerwowania kogoś ze środka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#statystyka ulotkarza #rozkminy #ulotki
btw zresztą tak jak jechowi
@HumanTorch: hahah, co prawda pisałem akurat o ulotkach roznoszonych po blokach, ale ciekawa strategia.
Ja prawie zawsze biorę ulotki od babć, kobiet(chyba, ze im z pyska źle patrzy) i nawet facetów(ale juz jak im tylko dobrze z pyska patrzy), i nawet (nie wiem dlaczego :P ) nie chcąć ich urazić wyrzucam to do kosza dalej aby nie widzieli (
@plantagenet: myślisz, zę mają zapisane, setki adresów i zapisne kto regauje? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W aktualnym domofonie nie da się tez masowo dzwonić
Więc na Twoje pytanie odpowiadam : tak zapisują w pamięci dzięki powtarzalności. Jeśli stanowi to dla Ciebie problem, nie odbieraj domofonu jeśli się nikogo nie spodziewasz .
@plantagenet: eee nie stanowi to dla mnie problemu bardziej statystycznie, psychologicznie mnie to intryguje, no ale mówisz, że zapamiętują..hm..
No a domofon raczej odbieram bo w sumie nigdy nie wiadomo kto ciekawy przyjdzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)