Wpis z mikrobloga

1. Czy playnow to usługa dodawana do abonamentu, czy mogę się do niej "zapisać" mając kartę w play?
2. Czy jest opcja kupna samego pakietu HBO w play i wklepania go bezpośrednio w stronę hbogo.pl ( bez usługi playnow )
Pytam bo na TEJ w kroku 3 jest napisane:
"Pamiętaj, że kod możesz pobrać tylko z numeru, na którym jest aktywne HBO lub z Twojego numeru do zarządzania usługą TV."
Nie rozumiem co to znaczy. Jak to aktywować albo gdzie się zarządza usługą TV i czy jest dostępna do karty ( nie abonamentu )
3. Jaki jest w miarę prosty i tani sposób na dostęp do hbo go na miecha, żeby GOT obejrzeć?
Innych operatorów nie mam gdzie mogę wykupić, jak wygląda opcja z Cinema City?
TUTAJ lista operatorów gdzie hbo go jest niby dostępne, może komuś się przyda

#graotron #play
  • 7
@Lewo: Na miesiąc to nie wiem, ale od @axe864: możesz kupić za 60 zł na 3 miesiące. Ja kupiłem u niego w kwietniu 3 kody na cały rok (wtedy było jeszcze taniej, po 39 zł :P) i wszystko działa bardzo dobrze i jestem bardzo zadowolony, bo nie miałem i nadal nie mam żadnej innej możliwości uzyskania HBO GO.
@Templar: a na jakiej zasadzie to działa? bo nie wygląda to na zbytnio legitne.
boli mnie, że w usa mają hbo w wersji internetowej nie jako dodatek do usługi i można sobie kupić na miesiąc jak netflixa. chyba w Polsce nie lubią zarabiać, bo większość "pożyczy" na warezach.
60zł to taka średnia promocja jeśli jest to mało legitne :P
@Lewo: To są kody z promocji Samsunga, kiedyś były dodawane w sklepach do zakupu TV, komuś pewnie zostało i teraz handluje samymi kodami. Żadnego wałka to ja tu nie widzę, kody są unikalne, rejestrujesz je sobie sam na stronie HBO.