Aktywne Wpisy
Vamyss +39
W pracy kurła a gdzie.
Czekamy o 6 rano na klatce schodowej na strażaków aby użyli swojego kluczyka i otwarli nam mieszkanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pracbaza
Czekamy o 6 rano na klatce schodowej na strażaków aby użyli swojego kluczyka i otwarli nam mieszkanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pracbaza
StanMarsh93 +19
"Byliśmy w studiu przez ostatni rok, mamy około 15 gotowych utworów, które, moim zdaniem, są tak samo dobre, a nawet przebijają to, co zrobiliśmy dotychczas. Gdybym nic nie miał w zanadrzu, nie wypowiadałbym takich słów. Jesteśmy lepsi i mocniejsi niż kiedykolwiek.
Minęło już 12 lat od wydania ostatniej płyty. Nie wiem dlaczego nie wypuszczamy na rynek nowego albumu. Jest to bardzo deprymujące, ponieważ - tak mi się przynajmniej wydaje - spędziliśmy wspaniały czas podczas trasy koncertowej i wciąż udaje nam się stworzyć wspaniałą muzykę. Wydaje mi się, że możemy zrobić fantastyczną płytę.
Jeśli chodzi o terminy, każdy z nas miał swoją własną opinię odnośnie tego, kiedy się to wydarzy. Jeśli chodziłoby o mnie, to moglibyśmy wydać pięć albumów w te 12 lat. Wydaje mi się, że robimy sobie krzywdę nawzajem, ponieważ mamy ograniczoną ilość czasu."
-John Dolmayan
Czegoś tu nie rozumiem.
Człowiek, który jest częścią tej grupy nie wie czemu jego zespół nie wydaje płyty? Oni ze sobą nie rozmawiają, nie informują się, nie podejmują wspólnych decyzji? Serj to ich kierownik, który po prostu każe swoim pracownikom grać i się nie wtrącać?
Chyba trochę inaczej rozumiem pojęcie "zespół"
#soad