Wpis z mikrobloga

@SOLGAZ: Mam (w planach) dość małą kuchnię, prąd i gaz. Normalne użytkowanie na 2-3 osoby, w zasadzie codziennie.

Co konkretnie możecie polecić. No i piekarnik na ciasta?
  • Odpowiedz
@grv_: to zalezy co wolisz bo to kompletnie inne sprzęty. Tak samo z piekarnikami - mamy 3 całkowicie różne od siebie. Daj znać co u nas Ci się podoba to chętnie porozmawiamy :)
Ps. Czesc sprzetu mozna zobaczyc na zywo: www.solgaz.eu/gdzie-kupic
  • Odpowiedz
@SOLGAZ: Płyta bez płomienia 3+1 lub 4+1. Indukcja jest tylko jedna z tego, co widzę. Piekarnik raczej SP50 bo ten wszystkomający raczej zbyt mały.

Pytanie, co z tym brudzeniem i reakcją paneli na dotyk? Pękanie które było opisane na wypoku traktować jako incydent, czy problem?

No i jakby nie patrzeć, ceny są na poziomie sprzętu siemensa (nie wiem, czy obecnie to dobra firma, mam ich 10-letni sprzęt i zero problemów).
  • Odpowiedz
@grv_: panel jest taki sam jak w wiekszosci indukcji na rynku.
Sprzet jest po prostu dobrej jakosci, stad brak jakichkolwiek promocji i znizek od poczatku dzialalnosci.
A jesli chodzi o ceramike to najlepiej odpowie ten film:
SOLGAZ - @grv_: panel jest taki sam jak w wiekszosci indukcji na rynku.
Sprzet jest p...
  • Odpowiedz
@SOLGAZ: no to ciekawe,że płyta w domu,który kupiłam dwa miesiące temu jest pęknięta. Właśnie na rancie,przy małym palniku. Kobieta,poprzednia właścicielka twierdzi,że uderzyła niechcący garnkiem. Czyli moim zdaniem płyty nie sa super wytrzymałe i powinny mieć ranty zabezpieczone. pytanie czy tej płyty mozna używać jeszcze czy jest do wylotu?
  • Odpowiedz
@SOLGAZ: @mona77: dlaczego mozliwosc odpowiedzi zablokowales?
Aktualnoe juz nikt nie stosuje rantów, a ceramike mamy identyczna jak wszystkie indukcje na rynku. Jezeli masz problem to chetnie pomozemy: 515-020-420
  • Odpowiedz
nie blokowałam niczego. Wasza odpowiedź nic mi nie wyjasnia. Mogę jej uzywać czy nie? Płyta ma 3 lata. Działa tylko to pęknięcie jest.
  • Odpowiedz