@grv_: to zalezy co wolisz bo to kompletnie inne sprzęty. Tak samo z piekarnikami - mamy 3 całkowicie różne od siebie. Daj znać co u nas Ci się podoba to chętnie porozmawiamy :) Ps. Czesc sprzetu mozna zobaczyc na zywo: www.solgaz.eu/gdzie-kupic
@grv_: panel jest taki sam jak w wiekszosci indukcji na rynku. Sprzet jest po prostu dobrej jakosci, stad brak jakichkolwiek promocji i znizek od poczatku dzialalnosci. A jesli chodzi o ceramike to najlepiej odpowie ten film:
@SOLGAZ: no to ciekawe,że płyta w domu,który kupiłam dwa miesiące temu jest pęknięta. Właśnie na rancie,przy małym palniku. Kobieta,poprzednia właścicielka twierdzi,że uderzyła niechcący garnkiem. Czyli moim zdaniem płyty nie sa super wytrzymałe i powinny mieć ranty zabezpieczone. pytanie czy tej płyty mozna używać jeszcze czy jest do wylotu?
@SOLGAZ: @mona77: dlaczego mozliwosc odpowiedzi zablokowales? Aktualnoe juz nikt nie stosuje rantów, a ceramike mamy identyczna jak wszystkie indukcje na rynku. Jezeli masz problem to chetnie pomozemy: 515-020-420
Sprawdz na solgaz.eu
Co konkretnie możecie polecić. No i piekarnik na ciasta?
Ps. Czesc sprzetu mozna zobaczyc na zywo: www.solgaz.eu/gdzie-kupic
Pytanie, co z tym brudzeniem i reakcją paneli na dotyk? Pękanie które było opisane na wypoku traktować jako incydent, czy problem?
No i jakby nie patrzeć, ceny są na poziomie sprzętu siemensa (nie wiem, czy obecnie to dobra firma, mam ich 10-letni sprzęt i zero problemów).
Sprzet jest po prostu dobrej jakosci, stad brak jakichkolwiek promocji i znizek od poczatku dzialalnosci.
A jesli chodzi o ceramike to najlepiej odpowie ten film:
Aktualnoe juz nikt nie stosuje rantów, a ceramike mamy identyczna jak wszystkie indukcje na rynku. Jezeli masz problem to chetnie pomozemy: 515-020-420