Wpis z mikrobloga

Mam takiego kumpla, rok młodszy zawsze praktycznie odkąd pamiętam bujał się z taką nazwijmy ją Anetą. Aneta była najładniejsza w szkole, blondynka super ciało zawsze zadbana i śliczna. Wszyscy koledzy mu jej zazdrościli, ożenili się mają dwójkę dzieci. Tak się złożyło, że zamieszkali w bloku naprzeciwko mnie, akurat z mojego okna widziałem ich często na balkonie, często byli tam razem, po jakimś roku Aneta pojawiała się tam sama, a teraz już z innym gachem, w typie takiego więziennego kryminalisty z IQ 90. Zaczepiłem kiedyś kumpla i się pytam co się #!$%@?ło, powiedział, że Aneta to był jego błąd życiowy, #!$%@?ła mu rogi, siedziała w kiblu przed lustrem po 4 godziny dziennie, nie ruszała palcem w domu i wymagała aby ten po pracy skakał jeszcze koło niej. A chłopak taki w normalny, poczciwy pracowity i w sumie spoko. Teraz widać, że świat mu się zawalił, Anetka #!$%@?ła mu alimentów na 1,5k, zabrała mieszkanie i odsunęła od dzieci. On jest lvl 30.
Nie wiem po co to napisałem ale morał jest taki chyba, że te najładniejsze to przeważnie próżne dno.
Trochę #feels trochę #rozowepaski trochę #zycie i #zwiazki
  • 13
  • Odpowiedz
@goly8622 czyli odpierdała akcje już wcześniej z tego co mówisz. Kumpel sam sobie jest winny, bo na wszystko się zgadzał i wmawiał na siłę, że będzie dobrze. No i masz Ci los nie wyszło, wyruchała go po raz kolejny.

@TheOwl no ale jednak trzeba być w #!$%@? ślepym lub "Miętkim" aby się na takie rzeczy godzić.
  • Odpowiedz
Nie wiem po co to napisałem ale morał jest taki chyba, że te najładniejsze to przeważnie próżne dno.

@goly8622: Nie tyle te najładniejsze, co te świadome swoich przywilejów związanych z urodą i wykorzystujące je. Po prostu typowe szkolne atencjuszki. Pamiętam ze szkoły ładne dziewczyny, które były spokojniejsze, dobrze się uczyły i wyrosły na normalne osoby.
  • Odpowiedz

@goly8622: i oceniasz to po zachowaniu jednej Anety? :P

Jak gosc byl glupi i nie stawial jej zadnych wymagan, a jedynie patrzyl na buzie i cialo, a kazde jej akcje "wybaczal", no to bardzo sorry, ale widzialy galy co braly.
Szkoda chlopa, ale niestety - spapral se wiele lat zycia na wlasne zyczenie.
  • Odpowiedz
@goly8622: generalnie skads to zawsze zadbanie sie bierze. Maseczki, pielegnacja wlosow, makijaz, kremy, pielegnacja ciala, pilingi... wszystko to zajmuje czas w tej lazience wiec nie powinien sie dziwic xD.
  • Odpowiedz