Aktywne Wpisy

ignis84 +779
Hospicjum, to co mogło mi dać, to już mi dało. Udało się zapanować nad bólem pooperacyjnym, bólem którego wynik było uszkodzenie rdzenia i ogromny ból nóg.
Dostawałam całą masę leków opioidowych. Każdy trochę inaczej działa. Metadon, morfina, paleksja, sterydy, do wspomagania witaminy które wspierają układ nerwowy, dostawałam także kroplówki z, magnezem. Chyba coś tam jeszcze było, ale już nie pamiętam. Teraz dostaję w zasadzie taki sam zestaw, tylko w innych dawkach. Bardzo
Dostawałam całą masę leków opioidowych. Każdy trochę inaczej działa. Metadon, morfina, paleksja, sterydy, do wspomagania witaminy które wspierają układ nerwowy, dostawałam także kroplówki z, magnezem. Chyba coś tam jeszcze było, ale już nie pamiętam. Teraz dostaję w zasadzie taki sam zestaw, tylko w innych dawkach. Bardzo

fanmarcinamillera +131
Dziewuchy dziewuchom jak zawsze w formie xDD #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow

no ale o tobie mówiłem perełko przez cały czas przecież. ;(
to dziewczyny jednak takich nie lubią? :(
@anonim1133: @Blaskun: cholera, a wy przestańcie mnie namawiać, bo faktycznie tam do niej pojadę, w ramach przeprosin i w ogóle... a poza tym, nie jestem uroczy? może nie tak jak ty, ale jednak
@Blaskun: Chomiki nie żyją tak długo! A z kubatre to podobno wielka ściema była.
@WykopToKolkoWzajemnejAdoracji: Musisz trochę popracować nad rzeźbą, szybki kurs bycia uroczym i każda jedna będzie twoja!
@anonim1133: Coś tam czytałem o fałszywym profesorze, ale dokładnie nie pamiętam.
@Gaoxing: dedykuję ci TO ślicznotko, już się nie gniewaj. :(
@Blaskun:Nie ze mną te numery. Internet mnie nauczył, że dziewczyny które piszą, że są brzydkie z reguły są bardzo ładne. Niektórym do dziś nie udało mi się tego wytłumaczyć, bo sam nie jestem przystojny, żeby być jakimś autorytetem w tej sprawie ;<
@Blaskun: po co dziewczyny miałyby to robić? dziwne... poza tym, jak się tak zastanowię, to często mnie to spotykało.
@Gaoxing: teraz ja jestem ten pokrzywdzony, mnie nie przeprosisz?
@WykopToKolkoWzajemnejAdoracji:Pewnie chce, ale musiała by mnie dodać na czarną listę! Nie poddam się, walczę w swoim biosystemie, niczym bulbasaur w terenie trawiastym!
A wad mam więcej niż potrafię wyliczyć, także jak jeszcze zrobisz rzeźbę to już całkiem nie mam czego tutaj szukać ;<
@Gaoxing: Nie kłam gołąbeczko, bo i tak już się nie wywiniesz. Jesteś osaczona z każdej strony przez adoratorów. Trzeba było dwa razy pomyśleć zanim dałaś poradnik Jak być uroczym:]
@anonim1133: no to też rób rzeźbę! sam mi doradzasz, a z tego nie korzystasz? "Szewc, a bez butów chodzi". poza tym, tylko dodanie na czarną listę by Cię zdemotywowało? wtedy robi się drugie konto! :D musisz uważać tylko, żeby to nie była kobieta, do której twoje uczucia do niej
@Blaskun: Ty masz swoją chomiczkę!
@WykopToKolkoWzajemnejAdoracji: Kimkolwiek byłeś, muszę zrewidować moje 'uczucia' co do Ciebie.
@anonim1133: powiedziałem coś nie tak? o_O
@Gaoxing: Też Cię kocham :*
@Gaoxing: No właśnie ja dzisiaj w ogóle nie ogarniam co się dzieje. Co jest żartem, a co serio. Kto mnie obraża, a kto się zakochał i mnie chce ;P Pewne jest tylko to, że @Blaskun jest spoko chomikiem!
@anonim1133: Wiadomo @WykopToKolkoWzajemnejAdoracji: Cię kocha, @Gaoxing: kocha mnie, a ja kocham Ciebie. Jak w kolejnym polskim dramacie.
@Blaskun: Nie jest to obrót spraw jaki bym sobie wymarzył... ale ktoś mnie kocha w internecie, więc ostatecznie nie jest źle ;P
@WykopToKolkoWzajemnejAdoracji: Liczyłem na to, że mi powiecie:(