Wpis z mikrobloga

@Gaoxing:

Fuuuuu, przecież nie chcę, żebyś mnie odwiedzał :P

no ale o tobie mówiłem perełko przez cały czas przecież. ;(

Jest brzydki i niemiły, nie grozi mi zakochanie :P

to dziewczyny jednak takich nie lubią? :(

@anonim1133: @Blaskun: cholera, a wy przestańcie mnie namawiać, bo faktycznie tam do niej pojadę, w ramach przeprosin i w ogóle... a poza tym, nie jestem uroczy? może nie tak jak ty, ale jednak
@Gaoxing: Umiarkowanie ze wskazaniem na bardzo :P Będziesz pełniła przeciwwagę i nikt nie będzie się zastanawiał kto jest tą ładniejszą połówkę! To jak? :D

@Blaskun: Chomiki nie żyją tak długo! A z kubatre to podobno wielka ściema była.

@WykopToKolkoWzajemnejAdoracji: Musisz trochę popracować nad rzeźbą, szybki kurs bycia uroczym i każda jedna będzie twoja!
@Gaoxing: Popatrz, ledwo się poznaliśmy i już o mnie myślisz ciągle? To znak! :P

@Blaskun:Nie ze mną te numery. Internet mnie nauczył, że dziewczyny które piszą, że są brzydkie z reguły są bardzo ładne. Niektórym do dziś nie udało mi się tego wytłumaczyć, bo sam nie jestem przystojny, żeby być jakimś autorytetem w tej sprawie ;<
@Gaoxing: @Blaskun jest spoko i by mnie okłamał. Zresztą ja mam swoje zdanie na to całe zamieszanie :P

@WykopToKolkoWzajemnejAdoracji:Pewnie chce, ale musiała by mnie dodać na czarną listę! Nie poddam się, walczę w swoim biosystemie, niczym bulbasaur w terenie trawiastym!

A wad mam więcej niż potrafię wyliczyć, także jak jeszcze zrobisz rzeźbę to już całkiem nie mam czego tutaj szukać ;<
@Gaoxing: oj, to się chyba odkochałem, skoro jesteś typem takiej hipsterskiej metalówy z męskimi zainteresowaniami, a to da się wyczuć. ;/

@anonim1133: no to też rób rzeźbę! sam mi doradzasz, a z tego nie korzystasz? "Szewc, a bez butów chodzi". poza tym, tylko dodanie na czarną listę by Cię zdemotywowało? wtedy robi się drugie konto! :D musisz uważać tylko, żeby to nie była kobieta, do której twoje uczucia do niej