Aktywne Wpisy
Kroledyp +88
#motoryzacja
Do dziś zapiera mi dech jak widzę to dzieło sztuki, ja #!$%@? ale to jest dobre.
Tutaj naprawdę nie wiele brakło do wozu idealnego, silniczek o troszkę mniejszej pojemności ale turbo, coś z dzisiejszej Corsy OPC by się nadało, porządny napęd na tył z Omegi i ojejciu ojejciu
Calibra 4x4 miała 280 na liczniku, wyobrażacie sobie takie czary w 1992 roku?!
Można było zemdleć na sam widok
Do dziś zapiera mi dech jak widzę to dzieło sztuki, ja #!$%@? ale to jest dobre.
Tutaj naprawdę nie wiele brakło do wozu idealnego, silniczek o troszkę mniejszej pojemności ale turbo, coś z dzisiejszej Corsy OPC by się nadało, porządny napęd na tył z Omegi i ojejciu ojejciu
Calibra 4x4 miała 280 na liczniku, wyobrażacie sobie takie czary w 1992 roku?!
Można było zemdleć na sam widok
Cancermoon +22
Nie mam w domu nawet choinki ogólnie zero atmosfery świątecznej jak patrzę Instagrama inni mają tak ładnie, zdjęcia z rodziną, fajna atmosfera itp. ehh
#mirkowows #kuchwalemirko #worldofwarships #wows
"[-SBG-]byDealerus: If you wonder why I wrote to you: I saw that you were from MIRKO, just as Jarslav, so I wanted to check if you got as "lucky" as him. You guys should take part in those WoWs Leagues."
@SzlachcicPolny: z krążków to jedynie
Pisze to przeciętny gracz - czyli ja - Sirens, niemniej jednak potrafię trafnie ocenić umiejętności poszczególnych graczy.
Ranga nie gra, ranga nie wskazuje na umiejętności, wskazuje raczej na samo-zaparcie lub trafianie do dobrych drużyn. Samemu nie da się wygrać meczu bez odpowiedniego wsparcia teamu.
I nie
Nie ukrywam, że niszczycielami nie potrafię grać :D No chyba że mówimy o kanonierkach typu Akizuki. Większość gier zdobywałem/broniłem capy i świeciłem przeciwnika. Jako priorytet obierałem topienie desek, i innego wnerwiającego dziadostwa (Pancerniki zasadniczo ignorowałem, niech sobie pływają). Czyli dokładnie robiłem to
Komentarz usunięty przez autora
p.s. a poradnika jak nie ma tak nie ma...;)