Wpis z mikrobloga

@MysGG: raczej potrzebny bo ja ci pokażę ten wykres:
https://bitinfocharts.com/pl/comparison/transactions-btc-eth-ltc.html#1y

ETH przejęła nisze gdy BTC sobie pobierało opłaty po 5$ i klepią więcej transakcji niz BTC.
----
Pytanie:
Jeśli liczba transakcji w BTC nie możne juz rosnąć to co będzie się działo ?
a) ktos inny przejmie rynek i klientów
b) będzie spadać bo będą inne mniej zawodne od BTC alternatywy i tańsze
c) BTC to inwestycja i bedzie cena rosła
ETH przejęła nisze gdy BTC sobie pobierało opłaty po 5$ i klepią więcej transakcji niz BTC.

@WeselnyGiermek00: śmieszy mnie trochę Twoja obsesja na punkcie moim zdaniem bezwartościowego krypto fiata. To nie o ilość transakcji i wolumen tu chodzi a o jakość tych transakcji. Co z tego, że ethf ma jakieś tam transakcje ale nie są one używane w realnym świecie. To wszystko spekuła i ICO skam. Jakie zagrożenie może nieść coś
@pawlo74: to nie obsesja tylko fakty i ich nie zakrzyczysz. Nie ma czegos takiego jak jakos transacji abo BTC jest pieniadzem i można go uzywac albo nie jest i sie nie da. Co bedziesz mówił że zakup fajek jest #!$%@? i nie moge do tego użyć BTC ale zakup mieszkania to juz ok. Jako użytkownik bede używał tego co daje rade w obu przypadkach albo nie jest pieniądzem. BTC tracąc rynek
@WeselnyGiermek00: kontynuując. Nie możesz zobaczyć prawdziwego obrazu bo poniewierasz się po ścierwowskich forach gdzie sieją zamęt na temat bitcoina i piorą mózgi ludziom. Wiem bo przechodziłem dokładnie to samo do czasu kiedy nie uwolniłem sie od tego syfu. To jakie sztuczki i triki marketingowe są używane na forach szitcoinowych to przechodzi ludzkie pojęcie. To jak wkroczyć do innego świata oderwanego od rzeczywistości. A wszystko po to aby oszukać i skłonić ludzi
Pobierz p.....4 - @WeselnyGiermek00: kontynuując. Nie możesz zobaczyć prawdziwego obrazu bo p...
źródło: comment_2nX1m5QFONui1NBLEyd0XYz6h1F6y2Su.jpg
@pawlo74: bitcoin - gold, eth - silver, ltc- copper i tyle w temacie. BTC nie nadaje się do transakcji niech będą wysokie fee, nic nie trzeba już zmieniać, przez takich jak ty btc leci, bo chcecie zmian. Jakbyś miał prawdziwe złoto i chciał przenieść też byś zapłacił duże fee ( ͡° ͜ʖ ͡°)
bitcoin - gold, eth - silver, ltc- copper i tyle w temacie.

@3Hajs: lub za 5lat:
ICO1 - gold , ICO2 - silver ICO3 copper ..... bitcoin148 bitcoinBU bitcoinJihan bitcoinAndreas róznie moze być przyszłości nie znamy ( ͡° ͜ʖ ͡°)