@kuba1992wwa: bez rękawiczek ani rusz tym bardziej że kosztują grosze i mieszczą się wszędzie. Nasz elementarz zaczęliśmy od rękawiczek nie bez powodu.
@sujka: zadarta skórka wystarczy albo drobne otarcie czy zadrapanie. Bezsensowne ryzyko biorąc pod uwagę możliwe konsekwencje i to ze rękawiczki są tanie lekkie i ogólnodostępne.
@Francisco_dAnconia nie jestem pewny co masz na myśli mówiąc "skompresowane" ale kupujesz na sztuki w aptece w różnych rozmiarach (s-l, może większe nawet są). Jak jedną parę "zgnieciesz" do kieszeni kurtki to przeszkadzać nie będzie ale poczujesz że je masz i to w sumie jest plus bo raczej nie zapomnisz o ich użyciu ;)
W każdej aptece za grosze. Na sztuki albo w paczkach. Upychasz do malutkiego woreczka albo kapsułki po kinder niespodziance albo wprost do kieszeni :) i masz :)
C--j tam może ma HIV albo co innego , Ja wiem trzeba pomagać ale trzeba to robić z głową ...
#warszawa może niech się wypowie jakiś #ratownikmedyczny
źródło: comment_srnzPBWavHvVNUZkpvGpdxb8HtTATOrc.jpg
Pobierzhttps://gastrologia.mp.pl/lista/80115,ryzyko-zakazenia-hcv-oraz-hiv-w-miejscach-publicznych
Komentarz usunięty przez autora
@akado: o to to :) i jeszcze trochę innych :)
@sujka: zasada 5 sekund tu nie działa :)
W każdej aptece za grosze. Na sztuki albo w paczkach. Upychasz do malutkiego woreczka albo kapsułki po kinder niespodziance albo wprost do kieszeni :) i masz :)