Wpis z mikrobloga

@krzynek: kiedys dało się zmienić całe ikony bez zmiany całego motywu, nie wiesz może jak to zrobić? Też szukam rozwiązania bo mam ten sam problem
  • Odpowiedz
  • 1
@krzynek mam rozwiązanie, szukasz motywu do ściągnięcia w którym podobają Ci się ikony. A następnie możesz z tego motywu załadować same ikony
  • Odpowiedz
  • 0
@krzynek wchodzisz w aplikacje motywy, klikasz w ludziska w lewym górnym rogu, dalej "własne", następnie "ikony" i wybierasz z którego z pobranych motywów ikony chcesz załadować
  • Odpowiedz
@Fazzy: xiaomi mnie znów zaskakuje z mnogością możliwości ustawień, prawie rok użytkuje a pierwszy raz w tym miejscu, dzięki znalazłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A nie wiesz może, bo po ostatniej aktualizacji mi się dioda powiadomień pokręciła i np. kiedyś powiadomienia o baterii gdy spadała poniżej 20% pulsowała na żółto a gdy 10% pulsowała na czerwono a teraz wcale nie pokazuje powiadomień o stanie baterii. I wcześniej
  • Odpowiedz
  • 0
@krzynek haha, fajnie że się udało :D hmm, faktycznie dioda powinna zmieniać kolory, teraz nawet nie wiem bo zaktualizowałem z 7 do 8.5 wczoraj i jescze nie rozladowalem telefonu. Nie widziałem niestety nigdzie znaleźć ustawienia diody :(
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Fazzy ustawienia -> system i urzadzenie -> dodatkowe ustawienia -> dioda powiadomien
tylko brakuje tam opcji ktora opisalem. w tamtej wersji bylo domyślnie inaczej a w tej jest tak
  • Odpowiedz