Aktywne Wpisy
Maczuga_Herkulesa18 +275
Witam Mirki, mija tydzień odkąd załadowałem sie w #kryptowaluty za 22 tysiące złotych (kupiłem 1.5 ethereum po kursie 3672$)
Widząc, że rynek mocno hamuje sprzedałem 1.5 eth po cenie 3741$ zarabiając na czysto po prowizjach ok. 93$ (370 zł) i spodziewałem sie korekty która nadeszła. Na korekcie zakupiłem 1 eth po średniej cenie 3260$, ale tej pozycji jeszcze nie zamykam bo czekam na cene eth 3700$. Aktualnie ta pozycja jest na +
Widząc, że rynek mocno hamuje sprzedałem 1.5 eth po cenie 3741$ zarabiając na czysto po prowizjach ok. 93$ (370 zł) i spodziewałem sie korekty która nadeszła. Na korekcie zakupiłem 1 eth po średniej cenie 3260$, ale tej pozycji jeszcze nie zamykam bo czekam na cene eth 3700$. Aktualnie ta pozycja jest na +
źródło: KRYPTO
Pobierz
Kopyto96 +15
Nigdy już nie będę umiał wejść w związek. 27 lvl, 6,5 roku z jedną, za którą oddałbym wszystko. A na końcu zostałem potraktowany jak odpad. Dziewczyna wróciła do rodziców, siedzi z nimi cały czas. Wiejska, rolnicza rodzina, nigdy nie chcieli córki puszczać za daleko. Chyba jej zawsze wpajali, że jesteśmy z dwóch innych światów, choć wszyscy znajomi dookoła mówili nam, jak jesteśmy świetnie dopasowani i wylądamy jak najlepsi przyjaciele, że jesteśmy jak

Już dzisiaj rozegrana zostanie finałowa runda Simracingowych Mistrzostw Polski klasy GT3 na platformie rFactor 2. 120 minutowy wyścig endurance na torze Fuji będzie ostateczną areną zmagań o mistrzostwo.
Punkty zdobyło już ponad 60 zawodników, a sytuacja w czołówce jest bardzo wyrównana.
Byrczek czy Osadowski? Osadowski czy Byrczek? Ostatnie, decydujące starcie. Po 11 rundach obu zawodników dzieli niewielka liczba punktów - tak malutka, że całe mistrzostwa sprowadzają się do ostatniego wyścigu. Kto wyjdzie zwycięsko z tego pojedynku? W lepszej sytuacji jest Wojciech Osadowski, lecz po Watkins Gleen wielu zapewne się zastanawia, czy presja walki nie wymusi podwójnego DNF. A wtedy... Wtedy nieoczekiwanie droga do tytułu może się otworzyć przed Adamem Karkuszewskim, który wciąż zachowuje matematyczne szanse na mistrzostwo - wystarczy, że wygra, a pierwsza dwójka nie zdobędzie punktów. Gdyby jednak fortuna chciała inaczej i nie udzieliła Adakarowi swego błogosławieństwa, trzecie miejsce wciąż jeszcze może mu wydrzeć Dawid Mroczek - o ile da radę nadrobić konsekwencje przewinień w Watkins Gleen.
Cała zapowiedź: http://irg-world.com/rfactor2-smp-gt3-2017/smp-gt3-2017-fuji/649
Zapraszamy Was na wieczorny live stream ~ 21:00 na kanale MotoGamesTV
Będzie się działo.
źródło: comment_wIsSWAwtz510rBbIuJXzU0QVLzKhm6Pq.jpg
Pobierz