Aktywne Wpisy
quantum_joe +456
Lekarz ze skalpelem bojowym dokonuje kilka błyskawicznych operacji na niemieckich pacjentach w Mannheim.
Dziękujmy eurokratom za ten wspaniały "drenaż mózgów" z bliskiego wschodu na stary kontynent ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#multikulti #paktmigracyjny #ubogacaniekulturowe #niemcy #relokacja #imigranci #bekazlewactwa #islam
Dziękujmy eurokratom za ten wspaniały "drenaż mózgów" z bliskiego wschodu na stary kontynent ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#multikulti #paktmigracyjny #ubogacaniekulturowe #niemcy #relokacja #imigranci #bekazlewactwa #islam
absolootnie +52
100zł za rzeczy widoczne na zdjęciu. Grill bar zlokalizowany w parku śląskim. Chyba juz lekka przesada z tymi cenami...
#inflacja #gospodarka #polska
#inflacja #gospodarka #polska
a) Wyzwanie - zabierz autostopowicza
b) Wyzwanie - kup coś do zjedzenia co bardzo lubisz i nie jedź tego przez 5 dni.
Jako że nie posiadam auta musiałem wybrać prostszą opcję... A że bardzo łasy jestem na czekoladę...
Dodatkowo miałem ułatwione zadanie z sprawdzeniem swojej silnej woli, gdyż od początku tego roku sukcesywnie ograniczyłem słodycze i inne smakołyki... Efekt? 10 kg mniej co oznacza, że powróciłem do prawidłowej wagi.
#mirkowyzwanie #mirkozajecie #wykopowezabawy