Aktywne Wpisy
wiaderko-z-praniem +175
Wczoraj byłem w biurze i mieliśmy zwykłe spotkanie wewnątrz zespołowe (planowanie sprintu) i normalnie położyłem swój telefon obok lapka na stole. No i po spotkaniu, jak już w kuchni byłem podchodzi do mnie PMka i ni z tego ni z owego, tak po prostu z d00py mówi że mam dziecinne etui (xd).
Ja no to, że po pierwsze "no trudno to twoja opinia" no a po drugie to nawet jeśli to co
Ja no to, że po pierwsze "no trudno to twoja opinia" no a po drugie to nawet jeśli to co
typowyWykopekMizogin +109
#!$%@?, co ja narobiłem... #kryptowaluty #bitcoin #etherum #mining
Dałem się wciągnąć w ten popieprzony pęd za krypto, kupiłem 2 tygodnie temu 10 radeonów po chorych cenach rzędu 2/2,5k za sztuke (skupowałem wszędzie gdzie się dało, jakieś sklepiki na obrzeżach, dawałem sporą przebitke cenową bo konkurencja była ogromna) licząc, że i tak się zwrócą po 2-3 miesiącach a potem czysty zysk 4k miesięcznie... I wszystko jebło, zaraz pewnie pójdzie rzut gpu ze starych koparek, swoje radeony sprzedam za bezcen i będę w dupe 10-15k... A to były całe moje oszczędności na ten rok studiów stacjonarnych... Będę wpieprzać chleb z cukrem przez moją własną głupote...
Pisze z anonimowych bo mi #!$%@? wstyd za moją głupote...
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
.
Trzeba było normalnie po prostu kupić bitcoina i trzymać aż wzrośnie.
PS. Kupie RX 580 za 800 zł ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Zaakceptował: Jarzyna