Hej, @Watchdog_Polska: wszedzie w radio slysze wasze reklamy, jak jestescie za taka jawnoscia to napiszcie ile placicie za reklamy w tokfm i innych mediach glownego scieku.
Jak wiadomo finansuje was Soros i wyglada mi na to, ze za pomoca tych reklam sposob zasila on upadajaca Agore bedaca w czesci jego wlasnoscia dlatego pytam jakie kwoty wydajecie na reklame i jaki jest to procent waszego budzetu.
@kuban99 bo widzę ból d--y że ktoś śmie śmieć że jeśli coś jest informacją publiczną to każdy może powiedzieć "sprawdzam" co chyba takim komuszkom jak ty wykracza po za zdolności poznawcze
@svr_: moje pytanie jest motywowane checia okreslenia w jaki sposob pompuje sie Agore bo jest notowana na gieldzie i akcjonariusze moga byc zainteresowani tym ze jeden z wlascicieli sztucznie pompuje wyniki
@steemm: zastanawia mnie dlaczego za każdym razem kiedy jest choćby wspomniane, że ktoś jest finansowany bezpośrednio lub pośrednio przez Sorosa, to wyskakujecie z jakimiś spiskami?
@kuban99 Może mają dobre stawki z uwagi na częściowa zbieżność celów? Niezależnie od wszystkiego - co za różnica, gdzie i jak się reklamują? Ciężko wymyślić mi lepsze medium do reklamowania tego typu NGO, dodam na marginesie.
Jak wiadomo finansuje was Soros i wyglada mi na to, ze za pomoca tych reklam sposob zasila on upadajaca Agore bedaca w czesci jego wlasnoscia dlatego pytam jakie kwoty wydajecie na reklame i jaki jest to procent waszego budzetu.
#watchdogpolska, #bekazlewactwa, #4konserwy, #neuropa #polityka
Komentarz usunięty przez autora
@steemm: syndrom wyparcia u was motzno towarzyszu :D
Spisek Sorosa? xD No błagam. Soros chce zniszczyć Wielką Polskę przez wspomożenie egzekwowania polskiej ustawy przez polskie sądy? Bardzo logiczne.