Wpis z mikrobloga

Dlaczego jest tylu zniewieściałych mężczyzn w obecnych czasach?

Ogolnie PORAZKA - mowie teraz o wyglądzie...3/4 facetow wyglada jak pedały...geje sie tak ubierali 10lat temu a teraz reszta przejęla styl.
Obcisle koszulki, spodnie, jakies dziwaczne homoseksualne buty, przykrótkie spodenki obciskające tyłek, dziwaczne zegarki, okulary...wszystko takie...niby stylowe ale ogolnie kiczowate i bazarowe.
O charakterze nie ma co mowic bo wspolczesny mezczyzna ucieka w siną dal gdy musi byc odpowiedzialny, tak naprawde nic nie potrafi zrobic, wszystko spada na głowe kobiet albo osob trzecich. ʕʔ

Wiem, że facet to tez człowiek, z uczuciami, słabościami, wrażliwością, ale jakie są tego granice? Zastanawiają mnie męzczyźni wiecznie użalający się nad sobą --- bo zupa za słona, bo seksu nie było, bo mam nałogi, bo zona zła, bo w pracy źle ---- noż kurde co to jest? Dlaczego narzekają zamiast działać?
A co najgorsze zauważyłam, że wielu Panów choc zgrywają się na zaradnych, to memejstwo z czasem im wyłazi. Powiedzcie i jak żona/partnerka może szanować takiego memeję?

#geje #ciekawostki #polska #pytanie #smutnazaba #gownowpis #heheszki
  • 25
  • Odpowiedz
prawdziwi mezczyzni sa juz niepotrzebni a zona nie musi szanowac meza

@MokryNick: Tak jak mąż powinien bezwarunkowo kochać żonę, tak żona powinna bezwarunkowo szanować męża. Tak.. Prawdziwi to wyginęli wraz z dinozaurami. Same chamy albo lalusie. Nie ma sensownego dawcy nasienia.(,) Nie dość, że mężczyźni nic nie potrafią, to jeszcze mało zarabiają, marudzą i mają piwne brzuchy
  • Odpowiedz
@KwestiaPodejscia: może i zarzutka, ale niestety bardzo dużo kobiet ( i OPka pewnie też) naprawdę tak myślą. Niestety macie ( kobiety ) za duże wymagania, a same nie macie, w przeważającej większości, nic do zaoferowania poza ładnym wyglądem, a i to do czasu. Dobijesz do 30- tki jako samotna kobieta, zaczną grać hormony, to będziesz brała każdego bez wybrzydzania
  • Odpowiedz
@krzysiekdw: NIE lubię skrajności.
Nie zwiazalabym sie agresywnym prostakiem, boje sie takich, poza tym nie przepadam za przemoca. Powinien być normalny, zachowywac się po męsku, czyli miec priorytety, zasady, i byc zdecydowanym. Ten współczesny lansik jest tylko wstępem do konkretnego stylu życia. Taki duży mały chłopczyk, ni to gejoza ni to dzieciak to sygnał "ja nigdy nie dorosnę". Każda kobieta, podkreślam: każda kobieta zobaczy w tym człowieku typa, który w
  • Odpowiedz
@KwestiaPodejscia: Ja mam wszystkie ubrania slim fit - tzn. dopasowane do sylwetki. To nie jest kwestia słabego charakteru, lecz przywiązania do estetyki ogólnej oraz swoistej skrupulatności przejawiającej się we wszystkich aspektach mojego życia. Jestem po prostu solidny - czy to dobierając ubrania, czy to wykonując obowiązki służbowe.

Większość nieudaczników życiowych, których znam, ubiera się właśnie tak jak ty byś chciała. Rozmiar w tę, rozmiar we w tę, co za różnica.
  • Odpowiedz
Prawdziwi to wyginęli wraz z dinozaurami. Same chamy albo lalusie

@KwestiaPodejscia: prawdziwe kobiety wyginęły wraz z dinozaurami. Same plastiki i puszczalskie, oczywiście oprócz mojej i twojej matki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
ame plastiki i puszczalskie

@ShootinP:

Mowa o płci męskiej. A właściwie dlaczego obrywać mają kobiety? Czy jest coś złego w bzykaniu się z nowo poznanymi osobami? Że co? Że niby kobieta wtedy się nie szanuje? Bo jej nie wolno? Nie wypada? Bo jest kobietą? Co to za bezsens? Czujesz się lepszy?
Po pierwsze kobiety męczą się ze swoimi pragnieniami oraz boją się zrobić ten pierwszy krok w obawie, że zostanie przyklejona im łatka „puszczalskiej”, a po drugie mężczyźni… cóż, mężczyźni także się z tym wszystkim cholernie męczą, bo to właśnie przez takie teksty muszą czekać, aż dziewczyna, która im się podoba uzna, że to jest ten odpowiedni moment, kiedy mogą zrobić to bez obaw, że zostanie ona zjechana przez ogół
KwestiaPodejscia - > ame plastiki i puszczalskie
@ShootinP:

Mowa o płci męskiej. ...

źródło: comment_g9hEg8Ae1ByTgo6MYVm2h4T0ai2XY6eN.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@KwestiaPodejscia: Niestety rzucasz samymi ogólnikami, bo sama nawet nie wiesz czego chcesz. Zrozum, że obecnie prawdziwą forsę robią faceci, których ty określiłabyś jako życiowo biernych. Bo prawda jest taka, że ludzie sukcesu siedzą godzinami przy biurku rozwijając intelekt, a nie latają jak króliki z ADHD.
"Fighter który pędzi do przodu", zazwyczaj kończy przesypując piach na jakiejś budowie albo pakuje watę do plastikowych worków na taśmie produkcyjnej. I tak było w
  • Odpowiedz