Aktywne Wpisy
Czesc Mirki, mialem sytuacje ze dostalem mandat na parkingu w biedronce. Najzwyczajniej wbieglem na szybko po jedna rzecz do biedronki i zapomnialem pobrac biletu. Wrocilem to za szyba juz byla super niespodzianka :) czy powinienem te gowno placic? Dla mnie to szczyt absurdu ze w ogole stojac 3minuty juz mozna wylapac mandat. Mial ktos kiedys taka sytuacje? Mam paragon z zakupow w biedronce. Moze moge sie odwolac jakos? Nie mam zamiaru placic
#polityka #sejm #tvp #tvpis Generalnie reforma związana ze zmianą finansowania funduszu kościelnego wydaje się całkiem sensowna, ale jak to się mówi diabeł tkwi w szczegółach. Z jednej strony sprawiedliwe jest to, że tylko wierzący będą finansować swój kościół, a heretycy nie będą płacili wgl, z drugiej strony wszystko zależy ile będzie można odpisać od tego podatku, żeby kościół nie był na tym stratny, bo jak zaproponują 0,3% jak 10 lat temu Tusk
Czy jeśli jesteś w związku to obchodzicie, świętujecie jakoś swoją rocznicę?
Pytam, ponieważ jeszcze żadnej takiej w swoim życiu nie miałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki #humor #zwiazki #ironia
Tak. Dla kobiet są ważne takie rzeczy, faceci mają #!$%@? ale jak chcesz moczyć pędzel to musisz się dostosować.
Zresztą trzeba wpierw o rocznicy pamiętać xD
@Bunch: Ej #!$%@? bunch, pamiętam, że mówiłeś zrobiłeś jakąś wersje chronologiczną "Memento".
Gdzie jest dostępna? xD
Komentarz usunięty przez autora
K1: słuchaj, a Wy z Mirkiem ile już jesteście, dwa miesiące?
dziewczyna kumpla: Niee..jutro będzie 12 tygodni
• http://www.dailymotion.com/video/xcreh6_memento-po-kolei-lektor_shortfilms
Też sobie przypomniałem. Mam wiele takich zapomnianych już "fajnych rzeczy" jakie zrobiłem.
(Chyba od Doskonały świat - hołd).