Wpis z mikrobloga

@Sajner I tak Ci chwilę zejdzie, bo jest 12 rozdziałów po kilkadziesiąt minut każdy. Ale mi się strasznie podobało, jeszcze ten podkład muzyczny. Tyle tylko że jest jeden lektor, facet, więc czasami dziwnie brzmi jak czyta kwestie kobiece :p nie ma sprawy, polecam się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Pierdyliard: Ultimate Cut to jedyna wersja w jakiej oglądałem ten film. Szkoda, że Snyder umie tylko robić filmy z gotowego zajebistego materiału (poza Strażnikami też 300), a jak dostaje scenariusz oryginalny to wychodzą wydmuszki- patrz Man of Steel(choć ten jeszcze jest spoko nawet) i Batman v. Superman.
  • Odpowiedz
@andrzejcebula_reload: jego wnioski nie są nadzwyczajne, biorąc pod uwagę to z jakich perspektyw może spojrzeć na rzeczywistość, facet mogł nawet poprzez tahiony przewidywać przyszłość, panował całkowicie nad materią, a nie mogł zrozumieć człowieka i jego pobudek.
  • Odpowiedz
@Pierdyliard: To nie chyba, ale niepodważalnie najlepszy film o superbohaterach. Wersja reżyserska jest jeszcze lepsza. Jeden z niewielu filmów, którym daję absolutne 10/10.
  • Odpowiedz
@Pierdyliard: Za filmwebem
Watchmen
boxoffice: $185 258 983 budżet: $130 000 000, nie zwrócił się w USA, więc klapa

Avengers $1 518 594 910
Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów $1 153
  • Odpowiedz
@Pierdyliard: Przeczytaj powieść graficzną. Film jest bardzo dobry, ale to "przerysowana" na wielki ekran powieść graficzna i czasem jednak Snyder nie umiał sobie z tym poradzić. Jednak w ukazywaniu komiksu na dużym ekranie Marvel Studios jest niezastąpione. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Pierdyliard: Zgadzam się, że jeest to jeden z najlepszych filmów komiksowych, ale znam równie dobre, a nawet lepsze.
Niestety nie powstały one na podstawie komiksów i komiksowość jest głównie tłem, ponieważ liczy się coś innego.
Jesli ktoś z was ma ochotę na poznanie ich, to "Griff the Invisible" oraz :Defendor".

PS Tego pierwszego nawet zrecenzowałem, ale niestety ta recenzja jest dosyć słaba, więc wchodzicie na własną odpowiedzialność KLIK, ale
  • Odpowiedz