Jak mam ocenić sprzedawce na Allegro? Widziałem kilka wpisów o tym tu ostatnio. Rysy sytuacyjny :
Czas realizacji 2 dni Dokonuje zamówienia wtorek rano, opłacam od razu payu . Na maila Przychodzą standardowe maile. Czwartek: Godzina 10, żadnego maila od sprzedawcy, że przyjął zamówienie a tym bardziej że wysłał( ani pocałuj mnie w dupę) . Więc dzwonie, podanie o co chodzi. Sprzedawca mówi że sprawdzi i oddzwoni. Do godziny 14 brak telefonu, ale za chwile jest telefon. Dzwoni kurier że za 15 min będzie z paczką. Wszystko ok i zamówienie się zgadza, ale ten kontakt tragiczny bo zależało mi żeby ta paczka przyszła w tym tygodniu. Obniżyć gwiazdkę z kontakt z klientem ?
@MacDeez: Jeżeli powinien Ci wysłać dane do trackingu to słabo, jeżeli nie to przecież kupno od kogoś przedmiotu nie wymaga pisania listów miłosnych i podziękowań za kupno, dostałem kase -> wysyłam -> koniec
Jak mam ocenić sprzedawce na Allegro?
Widziałem kilka wpisów o tym tu ostatnio. Rysy sytuacyjny :
Czas realizacji 2 dni
Dokonuje zamówienia wtorek rano, opłacam od razu payu . Na maila Przychodzą standardowe maile.
Czwartek: Godzina 10, żadnego maila od sprzedawcy, że przyjął zamówienie a tym bardziej że wysłał( ani pocałuj mnie w dupę) .
Więc dzwonie, podanie o co chodzi. Sprzedawca mówi że sprawdzi i oddzwoni. Do godziny 14 brak telefonu, ale za chwile jest telefon.
Dzwoni kurier że za 15 min będzie z paczką.
Wszystko ok i zamówienie się zgadza, ale ten kontakt tragiczny bo zależało mi żeby ta paczka przyszła w tym tygodniu. Obniżyć gwiazdkę z kontakt z klientem ?
#allegro