Wpis z mikrobloga

@gregmax: mam 3mc tego Asusa i jestem zadowolony. Wyszła jego nowsza wersja https://www.x-kom.pl/p/358363-notebook-laptop-141-asus-zenbook-ux430ua-i5-7200u-8gb-256ssd-win10.html

Ma bezramkowy ekran co daje 1 cal więcej i nowszą generację procesora. Ma też czytnik linii papilarnych.

Jeśli chodzi o same konfiguracje to jak nie masz jakiś specyficznych potrzeb to bez znaczenia. Jak nie pracowałeś na macach to musisz się przyzwyczaić do ich systemu.

Ps. Jak nie przeszkadza Ci używany to mam dokładnie ten z xcom który podlinkowales,
@bocznica: taka polityka, wypuszczają za 4k łapka z małą bateria a za 4800 z dużą. Zresztą co to znaczy duża.... 4300 mah to pół tego co miał mój thinkpad 8 lat temu :)

Dobry handlowiec podbije transakcje do tego z dużą bateria.

Co do maców, mam w domu imaca i5 w jakiejś tańszej konfiguracji ( bez SSD) już z tej edycji z chudym monitorem i chodzi tragicznie. System wstaje z 5
mam w domu imaca i5 w jakiejś tańszej konfiguracji ( bez SSD) już z tej edycji z chudym monitorem i chodzi tragicznie. System wstaje z 5 minut (czysty) to samo z wake up...

@misiagogo: jest z nim cos zwyczajnie nie tak. Nie zwalaj winy na gowniany sprzet, tylko go napraw XD