Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Poznałem super dziewczynę. Bardzo inteligentna, o zbliżonych poglądach, ze trzeźwym spojrzeniem na świat. I z przesłodkim uśmiechem. różnych zainteresowań nadawaliśmy na tych samych falach. Przeżywałem już zauroczenie, zakochanie, ale jeszcze żadna dziewczyna nie zrobiła na mnie takiego wrażenia. Uważam, że w tych paru spotkaniach pokazałem się jej z dobrej strony, a co najważniejsze takim, jakim jestem.
Ona zawsze zainteresowana kolejnym spotkaniem, sama wychodziła z inicjatywą, nawet czasami pierwsza inicjowała jakiś dotyk. Aż nagle po zadeklarowaniu chęci by się umówić zaczęła mnie olewać. Na fb milczy już tydzień.
Co myślicie? Znalazła lepszego? Mogła po prostu napisać że nie ma czasu zamiast olewać.
Pisać do niej nie będę jak jakiś desperat.
Ogólnie dziwne uczucie. Nie jest to (jeszcze) zauroczenie, ani trochę nie ciągnie mnie do fapania, a nie mogę przestać myśleć o niej. Miał ktoś tak?
Dodam, że zawsze miała problem z pisaniem na fb, czasami po paru dniach odpisywała.

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
  • 7