Mireczki, nie mam w co grać! Na tą chwilę przeszedłem i lubiłem: Far Cry 2,3,4, Watch dogs 1,2, Tomb Raider i RoTR, Life Is Strange, Ori and the blind forest, BF Hardline, Wiedźmin 3, GTA V, AC Syndicate itd. Chciałbym gry w stylu wyżej wymienionych, nie podoba mi sie Dying Light ani Dishonored 2 ze względu na to, że nie są to gry stuprocentowo rozrywkowe - ciągle trzeba uważać itd. Gram również w ETSa 2 na kierownicy, ale nie da się w to grać godzinami.
Będę wdzięczny za propozycje, szkoda żeby 1070tka #nvidia się marnowała, jakby tak miało być to bym zaczął kopać/sprzedał ją. #pcmasterrace #komputery #gry
@Bialy_Mis Nie lubię rpg oprócz wiedźmina, chociaz w nim najważniejsza była historia i rozbudowanie. Dzięki za starania ;) Szkoda że far cry 5 tak późno wychodzi, a sniper gw3 okazał się gownem.
@Jaslanin Wildlands mi się całkiem podobał, ale jak to w grze nastawionej na multiplayer cienko z fabułą. Bf1 mi się nie podoba, nadal nie skończyłem tych bezpłatnych godzin demo. @Marcinox Oczekiwałem czegoś lepszego, nie śledziłem wiadomości przed premierą. Nie lubię multiplayer, więc overwatch odpada. Mass effect sprawdzę. @Variv Dzięki, sprawdzę, ale jak mi się wydaje też mi nie przypadł do gustu.
@karoleeek: jak BF: Hardline był grany, to może jakiś COD i kampanię przejść, kampanię cody mają świetne, jak po sznurku i filmowe, polecam tą kampanię od COD: Ghost, Advanced Warfare, w nowego (Infinity Warfare) nie grałem, ale pewnie też ok.
@kirk85 Advanced warfare przeszedłem, bardzo mi się podobało. Cod tak średnio bo to około 10h fabuły tylko, nacialem się na to, gdy kupiłem wyżej wymienionego.
@karoleeek: Nowy Wolfenstein i Doom powinny Cie sie spodobać, Metro też jest spoko. poza tym może Mad max albo Just cause. Shadow of mordor tez niczego sobie było.
Chciałbym gry w stylu wyżej wymienionych, nie podoba mi sie Dying Light ani Dishonored 2 ze względu na to, że nie są to gry stuprocentowo rozrywkowe - ciągle trzeba uważać itd. Gram również w ETSa 2 na kierownicy, ale nie da się w to grać godzinami.
Będę wdzięczny za propozycje, szkoda żeby 1070tka #nvidia się marnowała, jakby tak miało być to bym zaczął kopać/sprzedał ją.
#pcmasterrace #komputery #gry
@karoleeek Tam trzeba uważać. Raczej jakieś batman i Shadow of mordów (na niższym poziomie trudności ) powinno być ok.
A czego oczekiwałeś po sniper gw3? xD
Było wiadomo przed premierą, że będzie lipny strasznie.
Może spróbuj overwatch i serię Mass Effect 1,2,3
@Marcinox Oczekiwałem czegoś lepszego, nie śledziłem wiadomości przed premierą. Nie lubię multiplayer, więc overwatch odpada. Mass effect sprawdzę.
@Variv Dzięki, sprawdzę, ale jak mi się wydaje też mi nie przypadł do gustu.
Tylko chodzi mi o prawilny Mass Effect z Shepardem. Ma swoją niezwykłą historię. Najlepiej zacząć od pierwszej części.
A i omijaj z daleka tego gniota co się zowie "Andromedą". Syf i kilometr mułu.