Aktywne Wpisy
Nieszkodnik +1322
Van-der-Ledre +148
Ale tu się syf zrobił informacyjny na tym tagu. Ogrom trolli, dezinformacja, podejrzane zielonki. Nie można się już stąd niczego godnego zaufania dowiedzieć. Dlatego przypomnę. Obojętnie czy lubimy, czy nie lubimy Ukraińców, w naszym zasranym interesie jest to, by oni wygrali. To jest wojna cywilizacji, dziczy z zachodem. Jeśli Ukraina padnie, my będziemy następni w kolejce, co zrujnuje naszą obecną rzeczywistość. Wojna pokazała, jak słaba jest Rosja, jakim pośmiewiskiem jest jej armia,
stalowy – ostrze z tir tochair
srebrny – lazurowy gniew
Zrobiłem na 14 poziomie misję z Hattorim, miałem dostać jakąś hiper #!$%@?ą w kosmos broń, a jak zobaczyłem co dostałem to parsknąłem śmiechem, cmon. Chyba nie tak to powinno wyglądać. Jeszcze powiedzcie, że te bronie co mam to się skalują z lvlem Geralta, to chyba przelecę na szybko z ciekawości wątek fabularny i cześć.
#wiedzmin3
sam sobie odpowiedziałeś. Na najprostszym wszystko jak "realu" pada na hita czy dwa, na normalnym trochę więcej ale prościutko, abyś mógł czasem użyć więcej kombinacji. Przedostatni trochę gorszy, a ostatni niewiele się różni. Przy paru bossach jest dużo kombinowania.
@vrdst: nic na świecie nie jest trudne bo wystarczy zrobić coś tam i jest łatwo. Co w takim razie znaczy dla ciebie że coś jest trudne?
@vrdst: ale przecież tam tak samo jak w części 3 wystarczy robić uniki używać quen i gra jest mega łatwa
Chodzi mi o to że nie mówienie że coś jest łatwe bo można po prostu zrobić jakąś czynność jest złe. Bo trzeba patrzeć czego wymaga ta czynność.
ale by to robić to trzeba szybko reagować na to co jest na ekranie:
- musisz wiedzieć kiedy atakować
- wiedzieć kiedy lepiej zrobić uni
1. Graj na normalnym poziomie trudności
2. Używaj często quen
3. Narzekaj że poziom jest za niski
no #!$%@?.