Aktywne Wpisy
PolishPsycho +37
Zabawnie się ogląda tiktoki związane z motoryzacją i prawem jazdy, gdzie wypowiada się dzieciarnia 18 lat co ledwo zdała prawko. Ale ona ma najwięcej do powiedzenia.
Od razu też widać, jak ktoś jest z polski powiatowej. Nie widziałeś nigdy jak ktoś daje na rondzie kierunek w lewo? To już wiem, że żyjesz w polsce obitej dechami.
Na rondach, a szczególnie tych małych DAJE SIĘ KIERUNEK W LEWO. I nawet w Warszawie ponad
Od razu też widać, jak ktoś jest z polski powiatowej. Nie widziałeś nigdy jak ktoś daje na rondzie kierunek w lewo? To już wiem, że żyjesz w polsce obitej dechami.
Na rondach, a szczególnie tych małych DAJE SIĘ KIERUNEK W LEWO. I nawet w Warszawie ponad
Mysiekpysiek +68
TL;DR: Robię mini aplikację służącą do oceny taksówek, co sądzicie?
Po ostatnim strajku złotów stwierdziłem, że przecież taksówkarze tak na prawdę nigdy nie oszukują na trasie, zawsze wydają paragony i jeżdżą czystymi i zadbanymi samochodami, a wszyscy którzy mówią inaczej to tylko pomówienia sieją ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zamysł jest prosty: logowanie przez facebooka, wyszukiwanie taksówek po numerze bocznym + mieście, możliwość dodania opinii w kilku kategoriach (na chwilę obecną myślałem o: cena, sposób prowadzenia, stan samochodu). Dla niezalogowanych możliwość jedynie przeglądania opinii. Idea jest taka, że skoro taksówkarze nie chcą mieć aplikacji na takim poziomie jak Uber, to ktoś inny zrobi te aplikacje za nich, czy tego chcą czy nie ;)
Czy wykopki są zainteresowane korzystaniem z takiego potworka? Jeśli tak, to czy znajdą się chętni do testowania?
#taxi #uber #chwalesie #warszawa #poznan #wroclaw #heheszki #taxiranking
Wolaj jak powstanie, z ciekawosci w czym robisz?
@samu: Nie czytam dalej.