Aktywne Wpisy
Kantar +90
Mi się podoba zawieszenie babiarza.
Wiadomo że ci głupsi będą coś o tym sapać (zabierajo wolność xDddd) ale jak babairz ma ochotę na dodawanie takich uwag jak wujas przy weselu to niech to robi prywatnie przed telewizorem a nie za państwowe pieniądze.
W normalny kraju pewnie dostałby jeszcze karę pieniężną
#paryz2024
Wiadomo że ci głupsi będą coś o tym sapać (zabierajo wolność xDddd) ale jak babairz ma ochotę na dodawanie takich uwag jak wujas przy weselu to niech to robi prywatnie przed telewizorem a nie za państwowe pieniądze.
W normalny kraju pewnie dostałby jeszcze karę pieniężną
#paryz2024
mmm_MMM +444
27 lipca - sobota - telegraficzne podsumowanie dnia #mmmecz
◯◯◯◯◯ Igrzyska Olimpijskie 2024 w Paryżu
Strzelectwo karabin pneumatyczny 10 m mix
1. Chiny 🇨🇳
2. Korea Południowa �
◯◯◯◯◯ Igrzyska Olimpijskie 2024 w Paryżu
Strzelectwo karabin pneumatyczny 10 m mix
1. Chiny 🇨🇳
2. Korea Południowa �
Prawik i #!$%@? która nawet nigdy nie była na randce here, 23 lvl xD O tym że mam 0 doświadczenia w kwestii nawet pocałunku czy samego obycia z kobietą nie muszę chyba wspominać.
https://youtu.be/s7ftt6seoQ8?t=17m20s
zobaczcie od 17:20 minuty.
Naprawdę facet powinien płacić za restauracje, kawę czy cokolwiek? Załóżmy że idę z jakąś laską z #tinder na randkę (umówienie się z nowo poznaną osobą to randka chyba tak?), i co, jak pójdziemy na jakiś deser do restauracji, na kawę, czy loda (jedzenie :D) to też mam za nią płacić? Jak wy robicie mirki w tej kwestii?
#podrywajzwykopem #tfwnogf #tinder
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
@AnonimoweMirkoWyznania: "zapraszam cię do kina/na kawę/lody" - płaci zapraszający, płeć nie ma w tym przypadku znaczenia, "chodźmy do kina/na kawę/lody" - 50/50
Komentarz usunięty przez autora
Zaakceptował: Asterling
@AnonimoweMirkoWyznania:
Jak ją gdzieś zabierasz, to deklarujesz się jakby automatycznie, że Ty płacisz. Więc bądź na to przygotowany.
Miło będzie, jak dziewczyna zaproponuje, że dzielimy
@Dakkar: czy ja wiem. to akurat w miarę normalne, że nie chce sprzedawać swojej prywatności ;)
Są oczywiście jeszcze laski, które chcą się dorzucić albo zapłacić za siebie, ale ja z reguły to olewam i mówię jej, że skoro ja ją zaprosiłem, to ja zapłacę.
Ogólnie nie polecam knajp, straszny szajs. Siedzisz jak kołek na dupie. Jak to twoje pierwsze randki, to po jakimś czasie robi się nieprzyjemnie. Nerwy, niezręczna cisza, ludzie wokół mogą cię peszyć itd.
A jak weźmiesz laskę nawet na głupi spacer, to zawsze się jakiś temat nawinie, np. idzie sobie facet z zajebistym psem, wtedy mówisz - pa, jaki zajebisty pies! I nawijacie o psach, o zwierzętach, czy miała w dzieciństwie zwierzaka i tak sobie gadacie o pierdołach z tym związanych ( ͡° ͜ʖ ͡°) A w takiej kawiarni co wymyślisz na poczekaniu?
- Bardzo pyszna kawa, bardzo pyszna kawa. Wspaniała toaleta i wspaniałe ręczniczki z McDonalda. Hehe i ten kubek żółty OOO!,
@AnonimoweMirkoWyznania: I Ty się przejmujesz tym kto zapłaci? To najmniejszy problem, jak się przejmujesz to zapłać i masz z głowy.
Większy problem to taki, że idziesz na randkę z #tinder - czyli najgorsza możliwa opcja