Wpis z mikrobloga

prawie nigdy nie gralem SK, teraz po patchu jest to moj pierwszy raz w OBT - te miski dostaly 2pkt i kazdy tym gra, op shit ( ͡° ʖ̯ ͡°)

swim robi wlasnie update deckow i wrzuca nowe, fak
#gwint
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@vateras131: @kubusfnc: Śmieszą mnie takie żale trochę. Robicie kontrę, bardzo łatwo przewidujecie taktykę przeciwnika i za free macie wygraną na poziomie 70%. Już mi się tak klepać nie chce, 400 pkt. rankingu wleciało mega szybko i bez myślenia.

Grajcie swoimi taliami, a nie jak masy tylko na op decki czekacie. Gorzej jest jak są ze 3 OP decki i grane często, wtedy własna talia antymetowa dopiero gówno robi.
  • Odpowiedz
@shusty: nigdzie nie napisalem, ze czekam by netdeckowac, poza tym jezeli Twoj deck skupi sie na samym kontrowaniu miskow to gowno zrobisz w kolejnych turach przy takiej kontroli cmentarza u skellige, no chyba ze grasz z jakimis batonami
  • Odpowiedz
@shusty:
Ale ja nie żale się bo przegrywam - mam samodzielnie zbudowaną talię, którą od czasu do czasu sobie lekko modyfikuje jak zauważam, że czegoś mi brakuję, a coś jest zbędne i na casualu całkiem nieźle daje sobie radę - z rankingami wstrzymuje się aż wydropię/stworzę więcej kart bo obecnie czuję brak jakichś mocnych złotych.
Po prostu nieco nużący jest ten maraton vs niedźwiedzie bo chciałbym jednak żeby gry się
  • Odpowiedz
a ja mowie o tymtym ze antytaktyka na takie SK tez malo daje

@kubusfnc: dokładnie 7 na 10 meczy na 13 randze dzisiaj wygrałem, bo na miśki trafiałem i klikałem bezmózgo. Jak trafiałem na nilfgaard pasowałem w drugiej rundzie od razu. Choć już jest nudno i grać mi się nie chce mimo że ranking sam się wbija.
  • Odpowiedz