Aktywne Wpisy
TheOneAndOnly +289
Smieszy mnie ze wykopki na kazdym kroku pisza ze NIE WOLNO placic za dziewczyne, kolacje zawsze pol na pol i bron boze sponsorowac wakacji bo jest sie wtedy cuckiem i betabankomatem XD
Moja byla zarabiala 2tys a ja w it 15, jakbym nie placil za nasze wyjazdy to bym nigdy nigdzie nie pojechal XD
Zrozumcie ze pieniadze to rzecz nabyta a dla bliskiej osoby chce sie jak najlepiej
#zwiazki
Moja byla zarabiala 2tys a ja w it 15, jakbym nie placil za nasze wyjazdy to bym nigdy nigdzie nie pojechal XD
Zrozumcie ze pieniadze to rzecz nabyta a dla bliskiej osoby chce sie jak najlepiej
#zwiazki
SPiR_SWOJAK +189
Kupuj polskie produkty - ketchup (cz.2)
#ketchup #kupujpolskieprodukty
😎🍅 Kolejna grafika w ramach naszej akcji informacyjnej "Kupuj polskie produkty" - ponownie dotycząca ketchupów! Okazało się, że polskich firm jest więcej - nie chcieliśmy ich pomijać!
😋Na Wasze stoły i grille polecamy
#ketchup #kupujpolskieprodukty
😎🍅 Kolejna grafika w ramach naszej akcji informacyjnej "Kupuj polskie produkty" - ponownie dotycząca ketchupów! Okazało się, że polskich firm jest więcej - nie chcieliśmy ich pomijać!
😋Na Wasze stoły i grille polecamy
swim robi wlasnie update deckow i wrzuca nowe, fak
#gwint
Przed update - nawet na casualu sam NG czasem przeplatany monsterami. Po update - cały czas skellige z misiami... Trochę to nudne chwilami
Grajcie swoimi taliami, a nie jak masy tylko na op decki czekacie. Gorzej jest jak są ze 3 OP decki i grane często, wtedy własna talia antymetowa dopiero gówno robi.
@kubusfnc: To znaczy, że talia nie jest antymetowa.
Ale ja nie żale się bo przegrywam - mam samodzielnie zbudowaną talię, którą od czasu do czasu sobie lekko modyfikuje jak zauważam, że czegoś mi brakuję, a coś jest zbędne i na casualu całkiem nieźle daje sobie radę - z rankingami wstrzymuje się aż wydropię/stworzę więcej kart bo obecnie czuję brak jakichś mocnych złotych.
Po prostu nieco nużący jest ten maraton vs niedźwiedzie bo chciałbym jednak żeby gry się
@kubusfnc: dokładnie 7 na 10 meczy na 13 randze dzisiaj wygrałem, bo na miśki trafiałem i klikałem bezmózgo. Jak trafiałem na nilfgaard pasowałem w drugiej rundzie od razu. Choć już jest nudno i grać mi się nie chce mimo że ranking sam się wbija.