@rider3031: Skoro wolisz się kompromitować to twoja wola, to jest zdjęcie sprzed lat kawałka ul. Zachodniej Teraz trwa tam budowa i za kilka miesięcy będzie gotowy biurowiec
@rider3031: Nie groźny tylko zwyczajny i nie chce nikogo przekonywać bo dla normalnych ludzi to oczywiste a patola który niczego poza swoją wsią nie widział i nawet o ortografii nie słyszał i tak nie ma sensu
@rider3031: W Łodzi w strefie wielkomiejskiej (ścisłe centrum) jest 27 pałaców, 4 tys. kamienic, kilkaset fabryczek w tym takie które odwiedza 10 mln turystów rocznie (manufaktura). mamy największy i najładniejszy dworzec, unikatową siatkę ulic, setki klubów, pubów, kilkadziesiąt muzeów w tym tak niespotykane jak podziemne "dętka" itd ale komu ja to tłumacze..
@rider3031: Taa, pusty! Kolejny frustrat który naczytał sie wybiórczej która nie ma o czym pisać i raz dworzec jest wspaniały i ważny a za chwilę za duży i pusty, naprawdę jest tam sporo ludzi mimo że dookoła jeszcze wielki plac budowy nowych biurowców nowego centrum a dworzec nie ukończony bo tunel dopiero w przetargach
@Sepzpietryny: fotka z pierwszego dnia chyba. Jak byłem tam bo jechałem Polskim Busem to żywego ducha nie było, a po 21 nie było już żadnego pociągu :D
Ale ja rozumiem, że to stan przejściowy dopóki nie będzie tunelu :)
@maciek30_pl: Fotkę z pierwszych dni masz podlinkowaną, to zdjęcie na dole jest z normalnego dnia ale w różnych godzinach jest różnie, na razie PKP nie puszcza tam nawet wszystkich połączeń z tej linii bo część dojeżdża tylko do widzewa ale po zmianie rozkładów powinno być lepiej
Komentarz usunięty przez autora
Tak wyglądał przez pierwszy tydzień
A tak wygląda na co dzień:
@Sepzpietryny: fotka z pierwszego dnia chyba. Jak byłem tam bo jechałem Polskim Busem to żywego ducha nie było, a po 21 nie było już żadnego pociągu :D
Ale ja rozumiem, że to stan przejściowy dopóki nie będzie tunelu :)