Aktywne Wpisy
techno_mojsze +353
Pytanie z kategorii 100% na serio, chciałbym dowiedzieć się jaka logika stoi za obecnym stanem rzeczy:
Czy ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego urzędy są otwarte w godzinach porannych i wczesnopopołudniowych, kiedy większość ludzi jest w pracy? Dlaczego nikt nie przepchnął zmiany godzin na np. 12-20, tak żeby każdy mógł załatwić sprawę, tylko trzeba brać wolne w pracy żeby udać się do jaśnie pana urzędnika?
#pytanie i trochę #zalesie
Czy ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego urzędy są otwarte w godzinach porannych i wczesnopopołudniowych, kiedy większość ludzi jest w pracy? Dlaczego nikt nie przepchnął zmiany godzin na np. 12-20, tak żeby każdy mógł załatwić sprawę, tylko trzeba brać wolne w pracy żeby udać się do jaśnie pana urzędnika?
#pytanie i trochę #zalesie
#rickandmorty
https://www.reddit.com/r/rickandmorty/comments/6gevx8/oc_when_the_acid_kicks_in_and_your_brain_folds_in/
@limestone: The bottom right is base64 encoded. Decoded it is s03e027/1/17
Episode 2 7/1/17
jednakże:
this is part of an ongoing Internet scavenger hunt /viral whatever that's been going on over at r/szechuansauceseekers for some time now. They are not officially affiliated with the show in any way.
Komentarz usunięty przez autora