Aktywne Wpisy
WielkiNos +565
Wiadomość dnia, na którą wszyscy z niecierpliwością czekaliśmy. Wiemy już kim jest murzyn, który wysrał się wczoraj do stawu w Katowicach. To 32 letni imigrant z Somalii Mwapu.
Po tym jak informacja o wzbogaceniu naszej kultury się rozniosła, zbadano zbiornik i zakazano kąpieli w nim ze względu na wykryte bakterie.
#katowice #mokebe #heheszki #patologiazewsi #bekazpodludzi
Po tym jak informacja o wzbogaceniu naszej kultury się rozniosła, zbadano zbiornik i zakazano kąpieli w nim ze względu na wykryte bakterie.
#katowice #mokebe #heheszki #patologiazewsi #bekazpodludzi
mirko_anonim +121
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Żona namówiła mnie na skorzystanie z usług projektanta wnętrz do łazienek i kuchni. Nigdy więcej.
Z początku nie byłem przekonany ale mając natłok innych budowlanych obowiązków i chęć posiadania funkcjonalnej kuchni przystanąłem na to.
Wybraliśmy specjalistkę z tych polecanych, wzięła za wszystko raczej rozsądną kwotę (na szczęście wpłacona dopiero pierwsza transza) i czekaliśmy.
Różne
Żona namówiła mnie na skorzystanie z usług projektanta wnętrz do łazienek i kuchni. Nigdy więcej.
Z początku nie byłem przekonany ale mając natłok innych budowlanych obowiązków i chęć posiadania funkcjonalnej kuchni przystanąłem na to.
Wybraliśmy specjalistkę z tych polecanych, wzięła za wszystko raczej rozsądną kwotę (na szczęście wpłacona dopiero pierwsza transza) i czekaliśmy.
Różne
Nowe pozycje w ofercie HBOGO Polska:
+ Alicja W Krainie Czarów (1951) [+audio] link
+ Nasza Piątka (2016) [+audio, napisy] link
Produkcje, które zostały usunięte:
- Atlantyda: Powrót Milo (2003) link
- Łowcy Zombie (2015) link
Zmiany w odcinkach!
Liczba nowo dodanych odcinków:
+ Filmy I Gwiazdy (2017) - 1 link
Liczba odcinków z dodaną polską ścieżką dźwiękową i napisami:
+ Przegląd Tygodnia: Wieczór z Johnem Oliverem (2017) - 1 link