Aktywne Wpisy
Mam odłożone 150k i ciągle rośnie. Nie wiem w co zainwestować. Przyszłościowo chcemy z różową się postawić (działka teścia ale najbardziej opłacalne będzie przepisanie jej dopiero po naszym ślubie ze względu na podatki) i najchętniej to bym zaczął działać już, teść budowlaniec, szwagier dekarz, więc koszt robocizny mi odpada (chyba że będę czekał długo i nie będzie miał siły już, żeby pomóc, o co też się boję) a nie chcę żeby ta
Co zrobić z odłożoną kasą?
- Liczyć że przepisze po ślubie i działać z budową 26.6% (199)
- Kupić 50/50 mieszkanie z ojcem i wynająć 48.3% (361)
- Inna opcja (napisz komentarz, proszę). 25.0% (187)
stanislaw-kania +349
Żaden z Was frajerzy żeby się zesrał nie będzie tak stylowym mężczyzną jak mój stary
#takaprawda #modameska
#takaprawda #modameska
źródło: temp_file2110874088143558971
Pobierz

#ethereum #chwalesie
źródło: comment_wPGCSul9oN7amsSkzWe1baS8qzPYbWE6.jpg
Pobierz@GRBAS: no i mam saune o ktorej zawsze marzylem ;)
A jak z inwestycją? Sporo wydałeś na sprzęt?
Pozdrawiam
@ronnie_darco: jeden zasilacz tylko? Kręciłeś czy skręcałeś coś?
Ile kw/h u ciebie kosztuje? Bo licząc u mnie po 0.46(najdroższa opcja) na kw to przy 24/7 wyjdzie z 400 zł.
Pozdrawiam
@ronnie_darco: możesz podrzucić na PW jakiś tutorial jak dobrze działać z kopaniem? bo czytam w necie, ale jakoś wolę się dowiedzieć od kogoś kto już kopie.
@OscarGoldman: ale tutorial odnosnie czego? Krecenia kart czy zakladania portfela w danej walucie?
@ronnie_darco: rozumiem, a jak z kartami, długo ci już ciągną? Interesuje mnie po prostu opłacalność względem awaryjności.
Możesz powiedzieć ile Mh/s ci leci?
źródło: comment_6grt1UzX3fU0AlQ2dzjwPX1vf41BL8GC.jpg
PobierzW razie dalszych pytań uderzę do ciebie.
Pozdrawiam i bez awaryjnego sprzętu.
ale Twojej karty nie ma itd, wiem że liczy się głównie szybkość pamięci na gpu więc szukam najlepszej w sensownej cenie.