Wpis z mikrobloga

2h temu jakiś gość wyskoczył z 11 piętra z budynku UMCSu, a komentarzach typowa bieda umysłowa niektórych polskich studentów. Tacy ludzie albo nie byli nigdy w naprawdę ciężkiej sytuacji bo mamusia daje kasę co miesiąc a oni tylko chleją wódę albo może i byli ale uważają się za lepszych od innych. Tak czy inaczej szkoda strzępić ryja. Może gdyby im na łeb spadł to by inaczej mówili, ale w internecie to wiadomo, że każdy mocny. #lublin #umcs #samobojstwo
S.....6 - 2h temu jakiś gość wyskoczył z 11 piętra z budynku UMCSu, a komentarzach ty...

źródło: comment_rgskKaBlDKZcTofMnjifzZtUamQ6HHUn.jpg

Pobierz
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Shodan56: ja nie wiem, dlaczego takich pajaców podpisujących się swoim nazwiskiem i piszących w miejscu publicznym (jak dla mnie to się nadaje na sprawę cywilną z powództwa rodziny zmarłego, poważnie to piszę) się z uczelni nie usuwa? Swoim zachowaniem podważają dobre imię uczelni, tacy ludzie nie powinni być studentami.
  • Odpowiedz
@Shodan56: co ludzie maja w głowie ze sie zabijają bo nie zdali sesji Xd co im rodzice musieli pościskać do głowy, nigdy tego nie zrozumiem. Ludzie studiują po 10 lat rzucają bo znajda coś lepszego do roboty
  • Odpowiedz
@Elrondka88: No i? Co za różnica czy to przez raka, czy przeziębienie? Powiesić się za katar to głupota, a za raka nie? A za AIDS? Za zapalenie wątroby? Wtedy lot z wieżowca jest ok, czy nie? Z przeciwnościami się walczy, a nie przed nimi kładzie.
  • Odpowiedz
Z przeciwnościami się walczy, a nie przed nimi kładzie

@wieczniezielony: skad wiesz, ze nie walczyl? moze najzwyczajniej w swiecie polegl i nie wytrzymal presji. chcial byc kims, a nie polakiem robakiem za 2 tysie netto. ukrocil tylko agonie, ktora by go trawila na co dzien. przyspieszyl to, co nieuchronne. czy to naprawde takie nienormalne nie chciec zyc?
  • Odpowiedz
@Elrondka88: To koniec rozmowy, czyli WYMIANY argumentow?

@Dead_Inside: Czy ktos mu kazal byc "przecietnym polakiem robakiem" ? Mogl zrobic wszytsko, nie zrobil nic. No i jest kims, ma swoje pare godzin w goracych. Ukrocic agonie, mozna tez przeciwdzialajac jej w inny sposob.
Tak, to bardzo nienormalne.
Dlaczego zyjesz, skoro smierc jest nieuchronna?
  • Odpowiedz
Czy ktos mu kazal byc "przecietnym polakiem robakiem" ?

@wieczniezielony: a czy ktos pytal, czy chce sie rodzic? takie samo z-----e pytanie. czasem nie wszystko zalezy od nas. czasem dostajemy/tak mutuja geny, ze mozesz sie zesrac, i gowno osiagniesz. patrz zespol downa, skoliozy, wady serca. ktos kazal tym wszystkim ludziom byc kalekami czy to umyslowymi czy fizycznymi?

a se poki zyje, dopoki mi sie jeszcze chce i licze, ze cos
  • Odpowiedz
@Dead_Inside: Gosc byl mlodym czlowiekiem, studentem, mial sile wdrapac sie na dach budynku, wiec nie bylo z ni tak zle. Zreszta, slyszales, zeby jakis down strzelil samoboja ? ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Bzdura, czytalem kiedys ksiazke goscia, ktory postanowil popelnic dzielo, o tym jak zmienia sie postrzeganie swojego zycia wraz z wiekiem. I co? I mimo podeszlego wieku smial sie z tego, ze sika w pieluche
  • Odpowiedz