Aktywne Wpisy
drogba90 +453
Nie ma lepszego mema z nosaczem i nie zapraszam do dyskusji nawet #humorobrazkowy #heheszki #konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem
Syn_Tracza +78
Wykres dla Lodzi. Tak się dzieje, że od 4 lat mieszkam w tym mieście (dobrowolnie xD). Poznałem to miasto, w sensie, jak szybko ubywa ludzi, jakie są zarobki ludzi, jakie są perspektywy, ilu jest dobrze płacących firm itd.
Otóż ceny mieszkań odskoczyły od realiów jeszcze bardziej niż w innych miastach. Sam zarabiam więcej niż 3 mediany i pewnie >95% ludzi w tym mieście jest ode mnie biedniejszych, a ceny nieruchomości w tym
Otóż ceny mieszkań odskoczyły od realiów jeszcze bardziej niż w innych miastach. Sam zarabiam więcej niż 3 mediany i pewnie >95% ludzi w tym mieście jest ode mnie biedniejszych, a ceny nieruchomości w tym
ehh, biedaczki
@wieczniezielony: skad wiesz, ze nie walczyl? moze najzwyczajniej w swiecie polegl i nie wytrzymal presji. chcial byc kims, a nie polakiem robakiem za 2 tysie netto. ukrocil tylko agonie, ktora by go trawila na co dzien. przyspieszyl to, co nieuchronne. czy to naprawde takie nienormalne nie chciec zyc?
@Dead_Inside: Czy ktos mu kazal byc "przecietnym polakiem robakiem" ? Mogl zrobic wszytsko, nie zrobil nic. No i jest kims, ma swoje pare godzin w goracych. Ukrocic agonie, mozna tez przeciwdzialajac jej w inny sposob.
Tak, to bardzo nienormalne.
Dlaczego zyjesz, skoro smierc jest nieuchronna?
@wieczniezielony: a czy ktos pytal, czy chce sie rodzic? takie samo z-----e pytanie. czasem nie wszystko zalezy od nas. czasem dostajemy/tak mutuja geny, ze mozesz sie zesrac, i gowno osiagniesz. patrz zespol downa, skoliozy, wady serca. ktos kazal tym wszystkim ludziom byc kalekami czy to umyslowymi czy fizycznymi?
a se poki zyje, dopoki mi sie jeszcze chce i licze, ze cos
Bzdura, czytalem kiedys ksiazke goscia, ktory postanowil popelnic dzielo, o tym jak zmienia sie postrzeganie swojego zycia wraz z wiekiem. I co? I mimo podeszlego wieku smial sie z tego, ze sika w pieluche