@The_Don: chyba wyszedl poradnik ostatnio pod rpi3 zaraz poszuakm i podlinkuje
Jednak to o instalacji kodi na malinie w jakis prosty sposob niby. Myslalem ze to o iptv sory. Btw jaka masz wersje? Sprobuj moze zmienic tez z .ts na .m3u8 ?
@johnmorra hej. Zmieniałem z ts na m3ue i na rtmp i nic. Spróbuje jeszcze wskazać listę z pliku. Wiesz może gdzie kodi trzyma listy? Czy bie ma to znaczenia?
@emitar @johnmorra @kodiwpigulce_pl Wrzuciłem liste na rpi i otworzyłem ją w kodi, coś na bank jest nie tak :/ plik ma 799kB a w środku wszystko po 0B ( ͡°ʖ̯͡°)
Dostałem nowego triala i działa na Playlist loader na kliencie z kodi nie działa. Teraz: da się jakoś zrobić żeby tv nie włączać z dodatku tylku z buttona "telewizja" i czy da sie jakoś podpiąć epg do playlist loader?
@The_Don: Wtyczka Playlist Loader nie obsługuje epg. Mimo wszystko proponowałbym ci odpinstalowac iptv simple client i zainstlowac ponownie, ew. cale kodi do najnowszego.
Co do konfiguracji menu to polecam inna skórkę np. Confluence X czy Aeon Nox ktory ja uzywam.
Jednak to o instalacji kodi na malinie w jakis prosty sposob niby. Myslalem ze to o iptv sory. Btw jaka masz wersje? Sprobuj moze zmienic tez z .ts na .m3u8 ?
Zmieniałem z ts na m3ue i na rtmp i nic. Spróbuje jeszcze wskazać listę z pliku. Wiesz może gdzie kodi trzyma listy? Czy bie ma to znaczenia?
@johnmorra
@kodiwpigulce_pl
Wrzuciłem liste na rpi i otworzyłem ją w kodi, coś na bank jest nie tak :/ plik ma 799kB a w środku wszystko po 0B ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Dodam że, w po otwarciu listy w notatniku wszystkie odnośniki są z rozszerzeniem .ts
Kombinowałem z .m3ue .rtmp .hls i tez nic :/
@johnmorra
Dostałem nowego triala i działa na Playlist loader na kliencie z kodi nie działa.
Teraz: da się jakoś zrobić żeby tv nie włączać z dodatku tylku z buttona "telewizja" i czy da sie jakoś podpiąć epg do playlist loader?
Co do konfiguracji menu to polecam inna skórkę np. Confluence X czy Aeon Nox ktory ja uzywam.
Rapid blomuje osmc bo niby zle wspolpracuje z iptv glopie no ale tak zrobili... z liberec i innymi dziala z tego co pisza inni chodzi tylko o osmc